Lista om min höst

Jag hittade en lista till hos Elsa Billgren, som hon i sin tur hittat hos Sandra. Den passar perfekt nu när vi är dagen före min födelsedag, och min födelsedag = höst! <3 <3 <3
ledarskapsakademi-2
stockholm dag 2-6
nantucket-5
Hur känner du inför hösten 2018?
Sjukt oklar faktiskt. Jag har ju skrivit lite om min 30-årskris och den kommer jag tyvärr bära med mig in i hösten tror jag. Vad ska det bli av mitt liv liksom? Familjen peppar mig massor och min syster gav mitt ett bra råd. Tänk inte så mycket, bara lev i dagen. Det blir mitt motto för hösten. Jag längtar efter att vara mycket med familjen. Jag har dragit mig undan lite och känt mig väldigt trött på sistone. Därför njuter jag så mycket om vårt vardagliga familjeliv här hemma med oss tre. Jag hoppas att hösten ska ge mig någon slags klarhet och att jag ska få tillbaka lite pepp och stuns i stegen.

Yrkesmässigt:
Inte mycket som förändras faktiskt. Jag arbetar på byrån mån-tors och med bloggen på fredagar (och all annan tid). Jag vet ännu inte hur det blir med politiken framöver så det återstår att se. Även om min bloggpepp dalat på sistone så går det faktiskt bra för bloggen. Jag får fler förfrågningar om samarbeten än innan och långsiktiga bloggmål har börjat uppfyllas. Jag har bara inte sinnesnärvaro att uppmärksamma det. Och det är ju inte alls bra. Det är superviktigt att fira sina framgångar.

Privat:
Jag ska vara helt ärlig. Jag känner mig mest trött och utschasad, osäker över framtiden och fast i någon slags limbo. Jag som vanligtvis älskar att drömma och framtidsplanera känner mig mest trött och kan inte komma på något jag vill göra. Jag vill mest promenera. Gata upp och gata ner, i gul och varm höstsol med poddar i lurarna. Jag vill iallafall gå på bio med Estrid, boka in minst två helkroppsmassager och läsa många böcker.
möte med prästen-3 sighseeing av skanör-10
Bild
Vad är dina planer?
Jag har typ inga planer. Fylla år och fira vår första bröllopsdag finns i kalendern och det ser jag fram emot. Jag har även bestämt att hålla Thanksgivingmiddag i år som vi brukar. Tanken på det känns jobbigt men å andra sidan vet jag att jag måste pusha mig lite ur dessa negativa trötta tankar och hitta tillbaka till energiflödet.

Vad är ditt favorit-te?
Earl Grey med jasmin med honung! Eller min nya favoritgrej. Halva koppen starkt hemmagjort chaite, honung och halva koppen varm mjölk. Oh la la!

Snyggaste höstaccessoaren?
Solpuder. Oj oj oj vad jag behöver det dessa månader. Blir vit som ett lakan. Annars är jag väldigt förtjust i tanken på sleaka ljusbruna läderboots. Leopardmönstrat på allt och solglasögon på höstpromenader.
paris dag 1 - 13-3 det bästa med hösten-3 paris dag 1 - 13-1
Vad är värst, kylan eller mörkret?
Inget av det. Jag omfamnar det totalt. Tycker det är supermysigt. Men jag ska i år äta D-vitamin. Var sjukt trött förra vintern!

Top 3 godast höstmat?
Risotto, soppa med nybakat varmt bröd och varm nyponsoppa till kvällsmackan.

Utflykt du vill göra i höst?
Biomys!
bröllopet-7
höstmysigt på Estrids rum-5 west side story-1
En restaurang som är extra mysig på hösten?
Kim Long och Grand hotell i Lund.

En bok du vill läsa i höst?
Jonas Gardells nya.

Någonting du ser fram emot extra mycket just nu?
Att fylla år! Imorgon! 32 år gammal!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

6 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Marie
Marie
5 år sedan

Grattis en dag i förskott! Jag är också oktobertjej, fyller nästa lördag!
Kram

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Marie
5 år sedan

Grattis grattis! <3

Pia Widlund
5 år sedan

Grattis till dig!!!!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Pia Widlund
5 år sedan

tack min vän!

Susanna
5 år sedan

Gratulerer med dagen! Vil ses snart og snakke 30 års kris og livsmålskriser : ) kram

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Susanna
5 år sedan

ja det måste vi verkligen göra!

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x