Första advent, madame Stoltz och förkylningen

första advent-1
Ja, så har vi haft årets första advent och för egen del är jag fortfarande så himla förkyld. Tro mig, jag är utmattad. Smärtan i min hals just nu är helt sinnes. Jag knaprar strepsils och bafucin i en helt annan mängd än rekommenderad dos men det är det enda sättet jag tar mig genom dagen. Det är inte halsfluss utan bara en förkylning som satt sig i halsen. Men blä vad det känns som taggtråd i svalget.

NOG om det! Jag hade velat visa er så mycket denna helg. Vår adventsfika i lördags, liberalernas höstmöte med Mats Persson som talare och mig som en av paneldeltagarna och så en helg som toppades av söndagsmiddag hos mina föräldrar. Och jag hade kameran med mig men jag orkade inte fota. Att gå på höstmötet tog mina sista krafter och i söndagskväll gick jag och la mig klockan åtta och drack en kopp te och läste ut en bok.

Vår adventsfika var så fin! Drygt 20 vuxna, 6 barn och en enorm Christmasbuffé enbart bestående av godsaker. På förmiddagen adventspyntade vi och jag fick ÄNTLIGEN ta fram min nya adventsljusstake från Georg Jensen (här). Jag fick den i födelsedagspresent och den är everything! Nu har jag ändrat om lite på matsalsbordet och gått från ett varmt mässingstema till ett juligt silvertema. Jag matchar adventsstaken med mina två stakar från Svenskt tenn (som MÅSTE putsas jag vet!) (här) och en keramikask från Madam Stoltz (här).

Nej nu återstår det för mig att dricka mängder av varm mjölk med honung och hoppas på att jag får energi snart igen. För ingen gillar en blogg skriven av en förkyld halvsur mupp.
madame stoltz

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Irene
7 år sedan

Fast jag tycker att kontrasten mot Georg Jensen-staken är rätt fin – så det är väl ingen brådska med det där putsandet?
Hälsningar från en annan förkyld

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Irene
7 år sedan

du är då snäll du som så fint ser förbi mina oputsade stakar! <3 vad är dina planer för jul?

Sandra
Sandra
7 år sedan

Krya på dig! Jag går in på min fjärde vecka med crazy förkylning och har ett tips mot halsont: ColdZyme. En spray för halsont. Helt ljuvlig! Den lägger sig som balsam över halsontet och är precis hur bra som helst. Och man får använda den nästan hur mycket man vill dessutom. Kram!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Sandra
7 år sedan

tack! stackars dig! jag har också hört talas om coldzyme och alla säger det är ju bra som helst. ska definitivt införskaffa en sådan inför nästa omgång förkylning.

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x