Med grus i ögonen

köksbord-1
Vilket riktig kurarväder vi har idag här i Malmö. Nu sitter vi vid frukostbordet och jag är en aning mosig ska ni veta. Jag somnade på soffan, med sminket på och kläderna likaså. Som en klubbad säl. Så jag känner mig inte direkt pigg som en lärka denna morgon. Att sova på en soffa iklädd en bh gör inte under för ryggen om jag säger så. Vilket ryggskott!
regn och rusk-1
På tv:n lyssnar jag ikapp på sändningar från Almedalen och i köket sitter Estrid och äter frukost (bestående av pepparsalami (!)). Kaffekokarna bubblar nu när de sista dropparna rinner igenom och jag måste få i mig en kopp för att bli människa känner jag.
regn och rusk-2
Det är för första gången på länge lite kyligt både ute och inne. Jag ska burra in mig i en kofta och sen lär dagen gå i tedrickandets tecken. Har jag tur tittar Angela och Carro förbi och håller oss sällskap idag. Det kan nog bli en bra dag ändå, trots ryggskott och ananastofs på huvudet.
tekopp-1

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x