Aktivera en 1-åring

dammigt bord-1
God morgon mina vänner!
Torsdag och jag är föräldraledig. Igår kom Angela hem till oss för att äta lunch och snickesnacka lite. Idag är det en styck 1-åring som måste aktiveras för att varken hon eller jag ska börja klättra på väggarna. Därför ska vi gå till Malmö museér och titta på fiskarna i deras stora akvarie. David gick det med Estrid för någon vecka sedan och hon älskade det. Jag gick också till det akvariet som liten flicka, med min farmor i handen. Sen har åren gått och jag hade helt glömt bort att det fanns. Det är väl ändå fint att något är så bestående att man kunde gå dit som barn för att sedan gå dit igen med sitt eget barn.

Det ryktas om att Sara och Jakob ska följa med oss idag och då vet jag redan vad som väntar. En dag med en älskad vän och massa skratt.
dammigt bord-2

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x