Stora flickvänslistan

Jag gav er stora pojkvänslistan häromdagen och nu tänkte jag att David skulle få svara på samma frågor. (Hoppas han svarar likadant som jag!).
david-1

Jag ger er härmed, med David som gästbloggare, stora flickvänslistan!

Hur länge har ni varit ihop?
I lite mer än 8 år.
Hur träffades ni?
Vi träffades på en fest i Malmö, jag bodde i Oslo och hade egentligen inte tänkt åka dit men som tur var gjorde jag det. Frida bodde granne med hon som hade festen och så fort hon steg in i hallen la jag märke till henne.
Vem var mest på?
Jag var den som gick fram och började prata med henne, efter det hängde vi mest hela kvällen och pratade om allt möjligt.
Skedde några komplikationer?
Ja, först åkte jag tillbaka till Oslo några månader och då tappade vi kontakten lite men jag fortsatte tänka på Frida och skrev till henne när jag skulle åka hem till Sverige. När jag kommit till malmö hade vi en magisk vecka när vi hängde typ dygnet runt och jag blev jättekär. Efter det skulle jag och några vänner åka på en långresa till central- och sydamerika som var planerad sen innan. Därför visste jag inte riktigt hur det skulle gå med allt, men när jag loggade in på Facebook första gången vi kommit fram till Guatemala fanns där ett meddelande där Frida skrev att hon skulle vänta på mig och att hon börjat räkna ner dom ca 100 dagarna det skulle dröja innan vi sågs igen, vilket gjorde mig väldigt glad!
Hur skedde dejtandet?
Vi dejtade inte som man normalt gör utan vi skypade i timslånga sessioner under min resa och lärde känna varandra utan och innan på det sättet. Jag var nog inte det roligaste ressällskapet alltid, medan mina vänner låg på en härlig strand satt jag inne på internetcaféer, ibland tills dom stängde eller tills mina pengar tog slut. Fast mina vänner hade mycket tålamod som tur var 🙂 Det var tidsskillnad också så Frida offrade ofta sin nattsömn.
Hur blev ni ihop?
En dag under ett samtal på resan sa Frida att hon var tvungen att veta vad vi var, vad det var vi hade. Så då bestämde vi där och då att vi var ihop vilket kändes härligt.
Vem sa jag älskar dig först och hur skedde det?
Frida sa det först, hon hade nog känt det ett tag och en dag bara sa hon det. Jag hade inte känt för någon innan som jag kände för Frida och kände mig lite osäker på hur och när jag skulle säga det och dröjde därför lite längre innan jag sa det.
Bor ni ihop?
Ja, vi har alltid bott ihop kan man säga. Jag åkte direkt hem till Frida efter min resa och efter det har jag aldrig flyttat ut. Många tyckte det var galenskap att bo ihop direkt och även om det inte var helt planerat så funkade det för oss. Det blev som sagt inget vanligt dejtande men å andra sidan lärde vi känna varandra väldigt snabbt.
Vad är hennes bästa sidor?
Frida är intelligent, rolig, hon får mig att skratta varje dag, kärleksfull och vacker. Hon har väldigt mycket civilkurage och står alltid upp för det som är rätt och för dom som är svagare, det tycker jag är inspirerande.
Och sämsta?
Hon kan ha lite temperament och ibland tro att jag kan läsa hennes tankar….
Vad bråkar ni om?
Oftast rätt vanliga saker som sker i vardagen. Vi pratar och diskuterar väldigt mycket och delar syn och värderingar på det mesta, så därför är det mer praktiska saker som det kan bli tjafs om.
Vad ger ni för komplimanger?
Jag brukar säga att Frida är vacker, rolig, driftig och en bra mamma. Hon säger oftast att jag är vacker, snäll, ambitiös och en fin pappa.
Något du vill avsluta med?
Jag är glad över att ha Frida i mitt liv varje dag, hon gör mig lycklig och stöttar och inspirerar mig alltid.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x