En studie i sann romantik

sann romantik-1
Igår visade vi prov på sann romantik. Som du vet hade vi en barnfri kväll. Jag köpte allt som David tycker om, rökta räkor, bröd, mozzarella och tomatsallad, avokado med salt och chili. Typ så. Vi åt middag tillsammans i lugn och ro. Inget spill och inget förmanande. Vi lyssnade på lugn jazz utan någon som gapade om ”ELSA OCH ANNA!!” Vi drack bubbel och pratade och pratade.

Romantiken fortsatte. David dukade undan i köket och tog hand om disken. Han tittade på the real housewives of Dallas med mig OCH gav mig fotmassage. Kvällen var perfekt. Som den trötta småbarnsmamman jag är somnade jag på soffan. Och nu på lördagsmorgonen vaknade jag på soffan. Sann romantik!

När jag somnar på soffan är det omöjligt för mig att vakna när David petar på mig och säger att vi ska gå upp till sovrummet. Det måste va dödstrist att ha en fru som somnar på soffan som en gammal gubbe. Men det är SÅ mysigt att somna på soffan till ljudet av tv:n och så är det varmt och skönt under täcket. Vissa kanske tycker att det blev en bortkastad kväll. Att vi borde gått ut, gått på restaurang, hittat på något. Men det är inte ett måste för mig. Jag vill bara vara nära och prata. Det är det jag behöver för att känna kärleken få ta plats. Och nu på morgonen kommer jag ge David sovmorgon. Han ska få sova prick så länge han vill. Det är faktiskt också sann romantik i en småbarnsfamilj.

För mig är detta sann romantik. Att man ger varandra det man behöver. David behövde rökta räkor, vuxensamtal och jazz till tända ljus. Jag behövde fotmassage i soffan under ett varm täcke och att få somna på soffan. Nästa helg har vi varit tillsammans i elva år och jag är fortfarande så lycklig med David. Om jag gjort en enda sak rätt i livet så är det att hitta honom. Framför oss idag har vi en oplanerad lördag och om några timmar kommer vår gullis hem från mys hos mormor och morfar.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Lena
Lena
5 år sedan

Tycker det låter som en perfekt kväll på tumanhand.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x