Möt min blivande man

billyeliott-4 estrids kalas-8 david och estrid-1
Efter 10 år ska det nu bli som så att jag och David ska gifta oss och ni ska få möta min blivande man. Om exakt en vecka. Idag den 4 november firar vi vår 10-årsdag och tanken var att vi skulle gifta oss idag. Men bröllop på de dödas dag kändes lite väl deppigt. Så vi sköt en vecka på det.

Vem är då denna man ni får följa här i bloggen? Vad för typ ska jag egentligen gifta mig med? Jag vet knappt var jag ska börja. Han är fantastisk. Mitt livs stora kärlek. Och sen dagen vi möttes har det alltid bara varit vi. Vi har alltid bott ihop och gjorde allt tillsammans, tills vi fick barn. Då genomgick jag lite av en kris för det kändes som vi gjorde slut. Nu delade vi upp oss mycket mer och drösvis med myskvällar i soffan byttes ut mot att sova i skift och sen rullade hela vardagspusslet igång. Vi var verkligen ett sådant par som satt ihop i höften och det var exakt så jag ville ha det. Och fortfarande vill. Än idag är en upplevelse delad med David bättre än en upplevelse delad med andra.

Han är min bästa vän. Han har gjort mig till en sådan bra person. Det finns inget vi inte vet om varandra och han känner mig bättre än vad jag själv känner mig. Vi skrattar väldigt mycket tillsammans, delar värderingar och mål i livet och drömmer om samma framtid. När jag går genom livet med David med min sida är jag oövervinnelig och inget steg känns tungt.

David och jag är väldigt olika som person. Där jag är känslosam och snabb i beslut är han lugn och väldigt eftertänksam. När jag är rädd är han orädd och vice versa. Han är på riktigt den snällaste person jag någonsin träffat. Han är den sortens människa som när han frågar hur du mår, verkligen vill veta svaret. När han pratar med dig tittar han dig i ögonen och viker inte undan blicken om samtalet blir djupt eller svårt.

Under 10 har vi verkligen växt samman till en enhet. Jag kan inte ens föreställa mig hur livet skulle te sig utan honom. Tanken är nästan skrämmande. Inte för att jag inte vet vem jag är utan honom, utan mer för att utan honom skulle jag inte leva det underbara och trygga liv jag lever idag. Han har gett mig ett barn, vårt barn och jag har välsignats med detta sagolika barn. Jag har även välsignats med en underbar pappa till vårt barn.

Nu en vecka innan vårt bröllop skrattar vi åt hur otroligt oromantiska vi varit på sista tiden. Vi har varit som ett företag och vi skämtar om att vi möts i kyrkan iallafall. Då kommer vi äntligen få ses igen. David, denna vackra, varma, snälla, omtänksamma, förvirrade, långsamma, långsinta, tålmodiga och sagolika man ska nu bli min man.

Jag är verkligen redo!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

28 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Kattis
6 år sedan

Vilket härligt inlägg verkligen, spännande med endast en vecka kvar nu innan bröllop!☺

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Kattis
6 år sedan

tack fina du! Ja nu närmar det sig verkligen med stormsteg!

Hannhanna
6 år sedan

Tänk vilken lycka att få gifta sig med någon som bara är alldeles perfekt för en. Lycka till nu sista veckan innan bröllopet, hoppas att allt faller på plats och att ni får njuta lite också 🙂

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Hannhanna
6 år sedan

ja, jag känner mig verkligen välsignad. Tack fina du. Jag lovar att njuta! <3

Jeanette
6 år sedan

Vad spännande med bröllop! Det blir som en fest att dela med era vänner att hylla era 10 år ihop 🙂

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Jeanette
6 år sedan

ja, det är ett fint sett att hedra 10 år tillsammans! =)

Amanda
6 år sedan

Åh vilket fint inlägg<3

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Amanda
6 år sedan

tack vännen min! <3

Angelica
Angelica
6 år sedan

Vilket vackert inlägg om er, jag log hela tiden medan jag läste!! Det kommer att bli ännu bättre om en vecka-tro det eller ej!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Angelica
6 år sedan

tack fina du! <3 Åh NU LÄNGTAR JAG SÅÅÅÅÅ!

Natalie Midestad
6 år sedan

Vilket fint inlägg om honom! Lycka till med bröllopet och er kärlek <3

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Natalie Midestad
6 år sedan

tack! ja han är den bästa! Nu är det pirrigt må du tro! =)

Jessica
6 år sedan

Njaa, jag dricker det mestadels för att det är gott 🙂 Dock så är jag väldigt känslig mot koffein också, så för mig funkar det – blir pigg av allt med koffein i 🙂

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Jessica
6 år sedan

=)

Saga Mariah Sandberg
6 år sedan

Skönt med en parter som ’kompletterar’ en! Jag och min pojkvän är också olika till lynnet, och det är skönt för oss båda. Grattis till er!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Saga Mariah Sandberg
6 år sedan

ja men gud om David var ihop med sig själv hade de somnat av tristess och om jag var ihop med mig själv hade det blivit tredje världskriget. =)

madelein
6 år sedan

Så fantastiskt fint skrivet 🙂

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  madelein
6 år sedan

tack, och varje ord är sant! <3

Eva
Eva
6 år sedan

Åh va roligt grattis så spännande <3

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Eva
6 år sedan

tack! ja nu är det nära! <3

Christine's Stories
6 år sedan

Vilken fin text. Hoppas att ert bröllop blir helt magiskt <3

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Christine's Stories
6 år sedan

tack, ja det hoppas jag med. Och jag tror det kommer att bli det. Det viktigaste är att han blir min man.

Cornelia
6 år sedan

Men åhh så fint! Stort grattis till er båda som har varandra <3

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Cornelia
6 år sedan

tack! Ja, jag känner mig både välsignad och lyckligt lottad som får ha denna man i mitt liv.

Ulrika
6 år sedan

åh precis sådär är vi också, att vi liksom sitter ihop – och att själva uppdelningen när man har barn var jobbigt. fint att det kan få vara så fast man varit ihop länge, länge.

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Ulrika
6 år sedan

ja men visst är det så himla fint! Så stark och fin vänskap i det där.

Finurliga fröken
6 år sedan

Så fantastiskt du skriver om honom. Snart är ni man och hustru. Så härligt!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Finurliga fröken
6 år sedan

tack, och varje ord är sant. Och som du skriver, tänk, snart är han min man. Herregud så pirrigt!

28
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x