Möt min blivande man

billyeliott-4 estrids kalas-8 david och estrid-1
Efter 10 år ska det nu bli som så att jag och David ska gifta oss och ni ska få möta min blivande man. Om exakt en vecka. Idag den 4 november firar vi vår 10-årsdag och tanken var att vi skulle gifta oss idag. Men bröllop på de dödas dag kändes lite väl deppigt. Så vi sköt en vecka på det.

Vem är då denna man ni får följa här i bloggen? Vad för typ ska jag egentligen gifta mig med? Jag vet knappt var jag ska börja. Han är fantastisk. Mitt livs stora kärlek. Och sen dagen vi möttes har det alltid bara varit vi. Vi har alltid bott ihop och gjorde allt tillsammans, tills vi fick barn. Då genomgick jag lite av en kris för det kändes som vi gjorde slut. Nu delade vi upp oss mycket mer och drösvis med myskvällar i soffan byttes ut mot att sova i skift och sen rullade hela vardagspusslet igång. Vi var verkligen ett sådant par som satt ihop i höften och det var exakt så jag ville ha det. Och fortfarande vill. Än idag är en upplevelse delad med David bättre än en upplevelse delad med andra.

Han är min bästa vän. Han har gjort mig till en sådan bra person. Det finns inget vi inte vet om varandra och han känner mig bättre än vad jag själv känner mig. Vi skrattar väldigt mycket tillsammans, delar värderingar och mål i livet och drömmer om samma framtid. När jag går genom livet med David med min sida är jag oövervinnelig och inget steg känns tungt.

David och jag är väldigt olika som person. Där jag är känslosam och snabb i beslut är han lugn och väldigt eftertänksam. När jag är rädd är han orädd och vice versa. Han är på riktigt den snällaste person jag någonsin träffat. Han är den sortens människa som när han frågar hur du mår, verkligen vill veta svaret. När han pratar med dig tittar han dig i ögonen och viker inte undan blicken om samtalet blir djupt eller svårt.

Under 10 har vi verkligen växt samman till en enhet. Jag kan inte ens föreställa mig hur livet skulle te sig utan honom. Tanken är nästan skrämmande. Inte för att jag inte vet vem jag är utan honom, utan mer för att utan honom skulle jag inte leva det underbara och trygga liv jag lever idag. Han har gett mig ett barn, vårt barn och jag har välsignats med detta sagolika barn. Jag har även välsignats med en underbar pappa till vårt barn.

Nu en vecka innan vårt bröllop skrattar vi åt hur otroligt oromantiska vi varit på sista tiden. Vi har varit som ett företag och vi skämtar om att vi möts i kyrkan iallafall. Då kommer vi äntligen få ses igen. David, denna vackra, varma, snälla, omtänksamma, förvirrade, långsamma, långsinta, tålmodiga och sagolika man ska nu bli min man.

Jag är verkligen redo!

28 Responses

 1. Kattis skriver:

  Vilket härligt inlägg verkligen, spännande med endast en vecka kvar nu innan bröllop!☺

 2. Hannhanna skriver:

  Tänk vilken lycka att få gifta sig med någon som bara är alldeles perfekt för en. Lycka till nu sista veckan innan bröllopet, hoppas att allt faller på plats och att ni får njuta lite också 🙂

 3. Jeanette skriver:

  Vad spännande med bröllop! Det blir som en fest att dela med era vänner att hylla era 10 år ihop 🙂

 4. Amanda skriver:

  Åh vilket fint inlägg<3

 5. Angelica skriver:

  Vilket vackert inlägg om er, jag log hela tiden medan jag läste!! Det kommer att bli ännu bättre om en vecka-tro det eller ej!

 6. Natalie Midestad skriver:

  Vilket fint inlägg om honom! Lycka till med bröllopet och er kärlek <3

 7. Jessica skriver:

  Njaa, jag dricker det mestadels för att det är gott 🙂 Dock så är jag väldigt känslig mot koffein också, så för mig funkar det – blir pigg av allt med koffein i 🙂

 8. Skönt med en parter som ’kompletterar’ en! Jag och min pojkvän är också olika till lynnet, och det är skönt för oss båda. Grattis till er!

  • Frida G Svensson skriver:

   ja men gud om David var ihop med sig själv hade de somnat av tristess och om jag var ihop med mig själv hade det blivit tredje världskriget. =)

 9. madelein skriver:

  Så fantastiskt fint skrivet 🙂

 10. Eva skriver:

  Åh va roligt grattis så spännande <3

 11. Vilken fin text. Hoppas att ert bröllop blir helt magiskt <3

  • Frida G Svensson skriver:

   tack, ja det hoppas jag med. Och jag tror det kommer att bli det. Det viktigaste är att han blir min man.

 12. Cornelia skriver:

  Men åhh så fint! Stort grattis till er båda som har varandra <3

 13. Ulrika skriver:

  åh precis sådär är vi också, att vi liksom sitter ihop – och att själva uppdelningen när man har barn var jobbigt. fint att det kan få vara så fast man varit ihop länge, länge.

 14. Så fantastiskt du skriver om honom. Snart är ni man och hustru. Så härligt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *