Veckonytt #41

veckonytt1
Semester eller inte, mina älskade veckonytt fortsätter. Det är ju det perfekta sättet att ge en inspirationsbomb med allt jag älskar just nu. Först ut är trädgårdsgurun Weronica som gjort det mest fantastiska inlägg om hur man fyndar på loppis. 
veckonytt2
Jag är helt golvad av den oerhörda talang som finns i andra bloggare. De är genier, konstnärer, superentreprenörer och businesskvinnor, allt i en och samma person. Jag har precis snubblat över cashew kitchen som måste vara internats absolut bästa matblogg just nu. Varje inlägg får mig att klicka på ”spara och laga inom mycket kort”-mappen och bilderna är magiska. Jag lovar, internats bästa matblogg. Jag har hittat den!
veckonytt3
Hos the small things hittade jag ett alldeles underbart inlägg relaterat till bröllop. Nämligen att man köper en ny parfym som ska användas på ens bröllopsdag, så att varje gång man använder den där efter förs man tillbaka till denna drömmiga och underbara dag. Det är något av det finaste jag läst och jag kommer definitivt att följa detta råd.
veckonytt4
Yours truly har varit med i en intervju hos Anna Zachrisson. Hon har en underbar livsstilsblogg med fokus på sin nya bebis och sjukt snygg inredning OCH det bästa håret! Jag tycker så mycket om Anna och rekommenderar dig verkligen att läsa både min intervju, som ofcourse är on fleek, men också hennes blogg som är insiktsfull och ambitiös.
veckonytt5
AHHHHHHH, my god! Jag älskar stråväskor! Jag älskar allt med mitt monogram! Här kan jag få båda i samma väska! Blanka & friends, ni har uppfyllt alla drömmar just nu! 
veckonytt6
Underbaraclara har gjort det igen! Syrensocker! Jag har då aldrig sett något vackrare! Måste måste hitta syren och göra detta! Är syrensäsongen över nu förresten?

Åh vilket underbart veckonytt om jag får säga det själv! Gud så mycket talang det finns runt omkring oss!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

24 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Natalia Trojan
6 år sedan

Så gott 😀

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Natalia Trojan
6 år sedan

det är ju inte mitt recept så jag vet inte.

Amanda Jona [FOTOGRAF]
6 år sedan

Åh, tack för alla tips!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Amanda Jona [FOTOGRAF]
6 år sedan

<3 <3 <3

Jeanette Karlsson Koplik
6 år sedan

Vilka bra tips 🙂 Ska absolut kolla in den där bloggen med recept, älskar att baka/laga mat 🙂

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Jeanette Karlsson Koplik
6 år sedan

ja men gör det! hon hade hur mycket sagolika recept som helst!

Matilda Berlin
6 år sedan

Men alltså visst är det fantastiskt vad det finns kreativa och fantastiska människor där ute?? Man blir så himla imponerad <33

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Matilda Berlin
6 år sedan

ja, och tänk all den tid folk lägger ner för att skapa något som ska komma oss andra till gagn. Underbart!

Julia Svensson
6 år sedan

Åh så bra tips!!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Julia Svensson
6 år sedan

<3

Sanna
6 år sedan

Vilket uuuunderbart inlägg, jag älskar sådana här! Vill försöka komma igång med ett liknande koncept själv, men jag får ju aldrig tummen ur. Så störigt 🙁 Men kanske att jag får till ngt under semestern, vem vet? Här var det i alla fall helt fantastiska tips, jag har att läsa för en stund framöver 🙂 Tack!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Sanna
6 år sedan

jag är så glad i dessa inlägg för jag får samla allt jag själv tycker så mycket om!

Cecilia Salomonsson
6 år sedan

Ååh så bra inlägg!! 🙂 Älskar din blogg<3

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Cecilia Salomonsson
6 år sedan

men åh tack fina du!! jag är så glad för varje kommentar du lämnar! <3 PUSS!

Agnes {Cashew Kitchen}
6 år sedan

Fina du! Tack så himla mycket för den fantastiska peppen och feedbacken ❤️ Så roligt att vakna till detta (är i USA så här är klockan 06.00…)!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Agnes {Cashew Kitchen}
6 år sedan

Du är SÅ bra!

Sarah
6 år sedan

De e kul me matbloggar 🙂

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Sarah
6 år sedan

visst är det!

Johanna
6 år sedan

Vad roligt att läsa dina tips! Gillade verkligen loppisguiden också☺️🙏

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Johanna
6 år sedan

tack! ja, hennes loppisguide är perfekt! allt man behöver veta!

Mathilda
Mathilda
6 år sedan

Åh, men så gjorde jag. Med parfymen alltså. Önskade mig en parfym i julklapp av min då blivande man (vi gifte oss i januari) och fick Chanel Chance. Sen åkte vi direkt på bröllopsresa till Mexico så den doften är mycket förknippad med resan också. ❤️

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Mathilda
6 år sedan

lägg av så romantiskt!

Sara Borg
6 år sedan

Såååå snygga byxor!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Sara Borg
6 år sedan

<3

24
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x