5 saker jag älskar just nu

saker jag älskar
Oj jag är säkerligen SÅ trött just nu! Andra dagen på landsmötet och jag misstänker att jag inte kommer ha någon tid att blogga så jag tog det säkra före det osäkra och tidsinställde det här inlägget. En liten hederlig lista på sådant jag älskar just nu.

Först ut är hudvård. Jag älskar ju hudvård, men på sistone har jag fått en riktig revival! Googlar recensioner, har långa listor på hudvård jag bara MÅSTE ha och dreglar över nyheter som kommit ut på marknaden. Jag är för tillfället särskilt sugen på att testa Cliniques moisture surfe overnight mask. Nu när vintern kommer vill jag tillföra så mycket fukt som möjligt. Som vanligt är jag tokig i syra och dessa peeling pads från Peter Thomas Roth, retinol fusion pads, låter som drömmen! Slutligen har Paula’s choice kommit ut med en ny rengöringsolja och jag är besatt av det under vinterhalvåret. Finns inget skönare att tvätta ansiktet med.
saker jag älskar2
Just nu älskar jag när jag får möjlighet att laga middag i lugn och ro. När det inte måste vara ett recept som tar max 15 minuter att fixa. Då vill jag gärna hälla upp någon härlig dryck i ett festligt glas, slå på ett härligt radioprogram eller en podd och lugnt och metodiskt laga en god middag. Gärna någon mustig gryta eller härlig dessert.
saker jag älskar3
Just nu älskar jag, som vanligt, politik. Jag är besatt och tittar på Agenda, Aktuellt och lyssnar på alla politiska radioprogram. Jag tycker om att lyssna på vad alla politikreportrar säger och ta del av deras analyser. Ju mer jag kommer in i politiken desto roligare blir det.
saker jag älskar4
Jag älskar Estrids ålder just nu. Så himla rolig och finurlig ålder. Vi pratar mycket för just nu är det ”varför då” till svar på prick allt. Och hon ger sig inte förrän jag ordentligt förklarat. I stunden kan jag bli irriterad men jag kommer på mig själv snabbt. För det är ju faktiskt väldigt fint att ha en dotter som är lika nyfiken på omvärlden som jag själv är.
saker jag älskar5
Åh kultur! Ni som gillar att resa har säkert en härlig känsla när ni vet att ni har en resa framför er. Så känner jag för kultur. Det är min bästa känsla att ha en härlig föreställning som väntar på mig. Det var inte bara jag som fick en morgongåva av David. Han fick av mig med. Han fick nämligen två biljetter (inklusive barnpassning på kvällen) så att vi kan se föreställningen the feeling of going, som i år sätts upp med vår gemensamma favorit Moto boy. Det är en hyllad föreställning och jag ser verkligen fram emot det!

Vad älskar du just nu?

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

12 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Ulrika
6 år sedan

just nu älskar jag att få vara hemma i lugn och ro, göra inget särskilt alls, ligga i sängen och kramas med barnen. har haft ovanligt intensivt med jobbresor och helgjobb på ett sätt jag sällan har sista veckorna så nu uppskattar jag det alldeles vardagliga så mycket mer…!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Ulrika
6 år sedan

åh jag skriver under på varje ord! <3

Caroline
Caroline
6 år sedan

Jag älskar också åldern mina barn e i nu. Även om det är mycket bråk mellan dom så busar dom och leker mycket ihop och det är himla härligt att se.
Älskar att julen är på väg, försöker vara ute i god tid, njuta och inte stressa.
Älskar att jag har så fina vänner som också bor väldigt nära mig.
Sen älskar jag också mina blommor 😉
Ha en fin helg!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Caroline
6 år sedan

du har så mycket fint i ditt liv! <3 Och som jag unnar dig det fina du!

Annika
6 år sedan

Jag älskar att det snart är första advent. Imorgon ska jag baka med mina tre barn, två av dem är ju utflugna 🙁 så det ska bli så mysigt. Sedan älskar jag att läsa din blogg. Ha en fin kväll. Kram Annika

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Annika
6 år sedan

tack! Det är en ära att just du vill läsa min blogg! Och baka med barnen, det ultimata julmyset!

Lena
Lena
6 år sedan

Tror länken är fel till padsen. Vilket bra inlägg, alla hudvårdstips är trevliga.

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Lena
6 år sedan

oj ändrar det på en gång! tack för att du sa till! <3

LoHe
6 år sedan

Men du, hudvårdsrecensioner: Hur vet du vilka du ska lita på? Jag jobbade ett tag på en av de största e-handlarna för hud/hårvård/doft/makeup och sedan dess litar jag inte på någon, så mycket som är köpt. VI köpte hur mycket som helst! (Oetiskt osv, men man vill ju sälja…). Tar jättegärna tips på bra och seriösa ”tipsare” 🙂

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  LoHe
6 år sedan

bra fråga! Jag går mycket på min egen kunskap om vilka ämnen som funkar på mig. Jag litar även stenhårt på de recensioner som hudvårdsterapeuten och bloggaren Carolin Hirons gör. Webshoppars egna recensioner brukar jag ta med en nypa salt. Så om du så att säga litar på mig så kan du ju alltid testa det jag gillar. Självklart funkar inte allt på dig även om det funkat för mig, men jag rekommenderar ENBART sådant som jag verkligen verkligen gillar!

Lena
Lena
6 år sedan

Du har säkert skrivit det men i så fall har jag missat, vad fick du i morgongåva? Tack för en fantastisk blogg.

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Lena
6 år sedan

jag fick ett par makalösa örhängen från Lara Bohinc. Här är en länk till dem: https://mksilver.se/epages/mksilver_se.sf/sv_SE/?ObjectPath=/Shops/mkjuvel.se/Products/ec15-05s

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x