Med fjärilar i magen

pioner-1 pioner-2 vardagsrum-1 vilding-1
Idag ska jag på det igen. Lasra mina ögon så att jag ska slippa glasögon mer. Jag har fjärilar i magen nu ska ni veta. Det gick ju lite fel sist så det är klart att jag är extra nervös och orolig idag. Men målet, att slippa glasögon, är så lockande att jag ändå kommer göra det. Det går av stapeln på förmiddagen och sen väntar en dag med lidande, det vet jag ju från förra gången. Att det gör satans ont efteråt, så om det är tyst här under dagen är det för att jag ligger och vrider mig i mina plågor *dramaqueen*.

Men förhoppningsvis är jag fit for fight ikväll och kan titta in till er! Ha nu en riktigt bra dag, och skänk mig en tanke runt 8.30. Det vore toppen! <3

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

6 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Irene
8 år sedan

Kl 08.26 – håller tummarna!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Irene
8 år sedan

gud vad du är fin! tack! Det gick JÄTTEBRA! Är så glad nu!

Anna - mamma till två prinsessor och en prins
8 år sedan

Håller tummarna för att allt gått bra. Hoppas att du inte har allt för ont och är fit for fight snart!
Kram

Frida G Svensson
Frida G Svensson

tack söta du! allt gick kanon! Så glad att det är över nu!

Anette
Anette
8 år sedan

Krya på dig. ❤

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Anette
8 år sedan

tack min vän!

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x