House of palladium – mitt guldkorn i Lund

house of palladium-1
I Lund ligger den här pärlan, House of palladium. En stor butik med hur mycket ljuvligt och underbart som helst. Butiken ligger farligt nära mitt kontor och jag vill bara gå in och klämma och känna precis hela tiden. Jag har saknat butiken under min föräldraledighet men var och besökte den härom dagen. My god! Vill verkligen ha allt!
house of palladium-2
Här är entrén. Inbjudande med växter och ett löfte om en butik med strålande utbud.
house of palladium-3
Det börjar här med växter och terracottakrukor och Baliparasoller och jag blir tokig av huslängt. Ge. mig. en. altan. och. en. gräsmatta. nu!!!
house of palladium-4 house of palladium-5
Så möts du av detta! *paus för återhämtning*. Ljus, tvålar, hamamhanddukar och frasiga kuddar från Tine K. L:a Brukets produkter står i långa rader och överallt finns diskhanddukar, saltkar, skärbrädor och tyger och mattor och och och…det tar aldrig slut. Ljuvligheterna tar aldrig slut!
house of palladium-6
Dessa linnelakan! I vitt, ljuvt rosa, dovt grått och mörk granit. På min mentala inköpslista hamnade lakanen direkt. Sen hittade jag en perfekt matta till vårt kontor. För att inte prata om linnedukarna och de matchande servetterna.
house of palladium-7
<3
house of palladium-8
Det finns också kläder. För stor och så dessa gulliga för liten! Mjuka mjuka bomullskläder för en liten som man bara vill bädda in i mjukhet.
house of palladium-9
Det finns massor av piff. Det där som visa fnyser åt men som vi vet är livselixir. Vi vet ju det där. Att ett doftljus eller doftpinnar inte bara är ett ljus eller en pinne. Vi vet ju att det är balsam för själen. Vi vet ju allt det där. Att man kan köpa tvål på Ica, men man kan också köpa rosmarinsdoftande tvål L:a Bruket och att den känns i själen. House of palladium säljer sånt som är bra för själen.
house of palladium-10 house of palladium-11 house of palladium-12 house of palladium-13
Det finns kuddar, överkast och möbler som skapar sådant habegär att man liksom blir nopprig. Nämnde jag att det ligger precis vid mitt kontor. Herregud, hur ska detta sluta!?

Gå nu dit! Det är inte ett förslag, se det mer som en order!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

11 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Asa
Asa
8 år sedan

Halleluja!!! Jag trodde faktiskt att du skulle AVRADA folk från att ga dit, för det kan bli riktigt farligt……Allt nästan skulle jag kunna tänka mig! Sa synd (eller bra?!) att jag bor i Moseldalen och bara är hemma pa besök i Skane da och da! Pa flyget gar det ju sådär att släpa med ett halvt hushall och mannen blir alltid sa bister da jag fyller bilen! I alla fall blir det ett besök där vid nästa Sverigetripp. Har bara läst din blogg några veckor men den finns redan pa min måste-lista!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Asa
8 år sedan

men hej! och vad glad jag blir att du hittat hit! välkommen! jag blir så otroligt glad för varenda kommentar. Du bara måste måste besöka affären! vilket guldkorn det är alltså. Moseldalen, var ligger det?

Amanda
8 år sedan

Vilken jäkla DRÖM-affär. Vill dit!!!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Amanda
8 år sedan

nästa roadtrip kanske!? =)

Irene
8 år sedan

Där har jag inte varit sedan det var bio. Någon gång på Juratiden eller så, men det ser absolut ut att vara värt ett besök!
Ingen tvål går upp mot L:a Brukets rosmarin och lavendeltvål – det skulle vara deras citrongrästvål i så fall.

Irene
Reply to  Irene
8 år sedan

…eller vildros…eller…

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Irene
8 år sedan

men gå dit! Finns hur mycket fint som helst!

Asa
Asa
8 år sedan

@Frida Kummerfeldt: Moseldalen nere i Tyskland. Bara några kilometer från Frankrike, Belgien och Luxemburg bor vi mitt i vinbergen pa ett gammalt slott och trivs (för det mesta) som fiskarna i vattnet!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Asa
8 år sedan

men gud vilken dröm! du borde ju blogga så jag kan få lite hederlig slottsavund!! vilket jäkla liv alltså! ja, här är jag och mitt lilla hem. Det lilla slottet. =) dör!

Asa
Asa
8 år sedan

…….och hoppas ”laseriet” i ögat gick bra!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Asa
8 år sedan

det gick jättebra! tack! <3

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x