Sammetspuffen från mina drömmar

INLÄGG I SAMARBETE MED WOHNZIMMER
sammetspuff-1
Ni vet att första vårtecknet är när svalorna flyger hitåt igen. Första hösttecknet är lika säkert och det är när jag börjar tända levande ljus och göra kvällste. Nu mina vänner är hösten är för jag har nämligen gjort bägge delar. Ännu är inte golvvärmen igång och golvet känns nu kallt mot fötterna. Det börjar bli dragkamp om filten i soffan när jag och David kollar på serier. Och jag drunknar i Pinterest varje kväll när jag letar höst- och vinterinspiration. I höst är det totalt fokus på ultimat höstmys.
sammetspuff
Jag har en ny möbel här hemma som är perfekt på alla sätt och vis. Denna sammetspuff från Wohnzimmer är EVERYTHING. Jag älskar att den fanns i brun sammet för det passar perfekt in i vårt vardagsrum. Den är skön som fotpall, en extra sittplats för en gäst och en avställningsyta för blomvaser, böcker och annat vackert. Pallen kommer i massa olika färger och har ett SÅ bra pris! Spana in sortimentet här.
sammetspuff-3
Jag är fortfarande helt inne på det här med elementskydd, som jag bloggade om här. Jag skickade mail till pappa med bilder och skrev ”kan du göra en sån här till mig pappi??? <3 <3 <3”. Han sa ja. Hehe. Så nu ska min stackars pappa bombarderas med ritningar och inspirationsbilder. På tal om något helt annat, men ändå på höstmystemat måste jag berätta lite mer om min helg. På lördag ska vi äta finlunch med svärisarna och svägerskan med familj. På kvällen kommer familjerna Cronholm och Skog (japp, det är Sara och Madde med familjer) hem till oss för takeaway och mys. Jag tänker även tjejerna mot killarna i TP. Och på söndag ska jag och David gå på musikal och se West side story som sätts upp på Malmö opera nu i höst. Åh, som jag LÄNGTAR efter att gå på teatern. Det är ju faktiskt det allra allra bästa jag vet.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x