Mina senaste loppisfynd och lyx för en tjuga

loppisfynd-1
Jag har gjort några riktigt fina loppisfynd på sistone som jag vill visa er. Först ut är denna trädocka. Visst hade alla sådana här på 90-talet? Jag vet inte riktigt vad dem är till för men jag vet att mina föräldrar hade sådana här och att Paula fick deras. När jag sprang på denna för en tia så slog jag till. David suckade uppgivet men ibland måste man bara ta för sig av livet helt enkelt. Lite som när jag ärver glas och porslin från mina föräldrar och morföräldrar. David så trött på att skåpen är sprängfyllda av glas och porslin. Men tro inte det stoppar oss. Nej nu har vi ingått i avancerade smugglingskedjor där glasen diskret bara råkar hamnar i ett skåp. Och eftersom David är en förvirrad man tar det lång tid innan han uppmärksammar att vi nu har fler koppar än innan. Och då är jag ”redan så fäst vid dem att han omöjligen kan ta dem ifrån mig”. Jag älskar vårt äktenskap!
loppisfynd-2
Mamma hittade den här ljuvliga pigtitaren till Estrids rum och jag hittade en vacker sockerskål. En Gustavsberg old fasan för 20 kr. Säljs på Tradera för 300 kronor så quite the fynd där om du frågar mig.
loppisfynd-3
Här till vänster finns en burk som David köpte. GUD vad jag är trött på att David kommer hem med keramik. Jag kan öppna en burkaffär. Men vad gör man inte för det där äktenskapet. Men jag kan säga såhär att min burk är Gustavsberg, Davids burk är hittepå. Just sayin. Jag gömde undan den lite såhär i en bokhylla. OCH HAN HAR INTE ENS FRÅGAT EFTER DEN! Jag tror han köper burkar som någon slags hämnd faktiskt. *ringer Oma och tackar ja till fyra nya tallrikar*

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x