Bilder jag sparat från instagram i augusti

sparat från instagram
Jag behöver i princip inget annat forum för inspiration än instagram. Det är så drömmigt att svepa igenom alla dessa talangfulla människors flöden. Här är det jag sparat från instagram i augusti.
IMG_5701
@annakubel ger mig sådant sug att baka äppelkakor. Visst är det härligt och höstigt när flödet fylls av bilder på hembakta godsaker.
IMG_5702
@lele_sadoughi skapar smycken och diadem som är magiska. Framförallt är det diademen som jag fastnat särskilt för. Åh vad jag drömmer om att ha ett sådant här vackert diadem. Det är nästa som att ha en tiara, men att man kan få ha den på jobbet. IMG_5706
@asteromalva har precis en sådan gungstol som jag suktat efter i veckor från den här loppisen. När jag ser den här bilden blir jag väldigt sugen på att köpa en fiolfikus (heter det så) och en sån doftpelargon. Vad heter nu den? Westerlund? Och så köpa mer tavlor och konst att ha på väggarna. IMG_5704
@vardagskonst gör skäl för sitt namn med den här frukosten. Lyssna på detta: kardemummagröt, rostat valnötsbröd, kanel, yoghurt och fikonmarmelad. Måste laga detta imorgon!
IMG_5703
@jasminabylund bakar också äppelkaka! <3 <3 <3 Hur vacker?
IMG_5705
@pamhetlinger har på sig min drömoutfit för hösten. Jag vill bara bära vitt, beige, brunt och leopard hela denna hösten! Och klippa håret!
IMG_5708
@kenzas visar vägen! Leo, guld och stråväska och jag blir mycket sugen på en semester!
IMG_5707
@beautynotsize är instagrams vackraste kvinna just nu! Jag älskar hennes kroppspositivism och så har hon den perfekta frisyren. Jag blir SÅ sugen på att klippa kort när jag ser denna bild. Wow wow wow! <3 <3 <3
IMG_5709
@angelicablick är sveriges Sophia Loren. Och vet du, när jag ser den här bilden blir jag så otroligt sugen på att styrketräna. Sjukt, I know! Men Angelica ser så stark ut. Det ser skönt ut för kroppen att ha ordentliga muskler.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Sandra
5 år sedan

Kul med ny inspo på instagram.
Vad heter du där?
Kram

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Sandra
5 år sedan

på insta heter jag @fridakummerfeldt

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x