Grönt och skönt event med Yves Rocher

I SAMARBETE MED YVES ROCHER NORDIC
yves rocher-8
Innan jag swischade till Stockholm tidigt på lördagsmorgonen hann jag med ett fredagsevent med Yves Rocher. Åh, jag gillar verkligen events! Jag hade vardagsuniform bestående av loafers, jeans, och kaschmirtröja. Ibland är det enklaste det bästa. Jag fick håret fixat av en FAB frisör från Larsson och Lange. Jesper! Varför vill han bara inte bli min gusband (gay husband)!?
yves rocher-1
Vi var i Boostifieds underbara lokal på Saltimporten i Malmö. Den utsikten! <3 Rummet var fullt av snygga, glada och inspirerade influencers.
yves rocher-2
Vi fick fantastiskt god mat!
yves rocher-3
Men hallå där! Titta vilka som också var på eventet! Mathilda och Johanna! Malmös finest!
yves rocher-4
Maskbonanza! Me like!
yves rocher-5
Solen sken, maten var god, skratten många och…
yves rocher-6
…oändliga mängder läppstift att swatcha! Är inte det livet så säg!
yves rocher-7
Vi provade parfymer, pratade om feministiska böcker och ekologisk hudvård. Jag gjorde en klassisk Frida. En tjej som satt framför mig sa ”gud vad fin du är i håret”. Men åh tack sa jag och tog mig kokett i lockarna. Hon tittade frågande på mig. Hon tittade frågande bakom mig. Där hennes väninna stod. Med snyggt hår. Alltså, ibland är mitt ego bara too much till och med för mig. Det skapade många skratt förvisso, men alltså orka med mig liksom!?

Kram, hej då, goodiebag under armen och sen körde jag hem till Skanör för att ansluta till fredagsmyset hemma hos mina föräldrar. Där var redan Estrid och David, och Paula och Fredrik. På alla sätt, en mysig fredag! Och flärdfull!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Pia Widlund
5 år sedan

Vilket härligt event och va fin du var!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x