Veckonytt #11

Ny vecka, nya tag och denna måndag är jag inte så pepp. Jag erkänner, jag är trött och det ska bli väldigt skönt med julledighet. Estrid är en ung dam med mycket stark vilja, på jobbet är det alltid mycket att göra, bloggen ska vårdas varje dag och politiken kräver sitt. Jag älskar dem alla, men mama needs a rest. Så istället för att med ett brak starta denna måndag tänker jag mig att vi lite sådär småmysigt glider in i den, med vetskap om att jag går på julledigt den 21:a. Skönt!

Vi mjukstartar med veckans veckonytt.
veckonytt1
Jag är så nyfiken på Rituals nya serie med produkter under namnet ”mamma & baby”. MEN låt mig ta tillfället i akt att ifrågasätta namnet. Har vi inte kommit längre än att förutsätta att det alltid finns en mamma när det finns en bebis? varför förutsätta att det är just kvinnor som är intresserade av krämer etc. Och varför är ”tiny rituals” alltså små mysiga stunder något som nödvändigtvis är mellan mamman och barnet. Jag förundras över hur företag år 2016 verkligen inte vet bättre. Och jag vänder mig å det bestämdaste över den bild som förmedlas här. Det är en så förlegad syn på föräldraskapet. Blä. Men, none the less, jag gillar ju krämer och är inte den som är den. Ville bara påpeka det uppenbara liksom.
veckonytt2
Flora och Frida har en jätteframgångsrik podd som du verkligen borde lyssna på. Du hittar alla avsnitt på typ iTunes och appen podcaster.
veckonytt3
Made by Mary har ett recept på Chailatte på Chaisirap. Hur gott låter inte det? Give it to me know!
veckonytt5
I takt med att jag blir mer och mer haj på att fota, redigera och göra collage så har jag blivit sugen på att lära mig mer. Elsa Billgren tipsade om de här fina fontsen som går att ladda ner gratis här. Tack för tipset Elsa!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
ISA
ISA
7 år sedan

Och jag tackar för att du delar vidare dessa härliga tips 🙂 hoppas du får tillbaka energin snart. Håll ut, ledighet väntar <3

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  ISA
7 år sedan

jag blir så glad att du gillar dem och alltid kommenterar dem! Det gör mig pepp att fortsätta. För då känns det som att de även är till glädje för någon annan! <3 Jag vet, snaaaart ledig! Ska bli SÅ skönt! Ska du vara ledig något i jul?

made by mary
7 år sedan

Men åh, vad glad jag blir att du är sugen på min chailatte, den är faktiskt gudomligt god (om man får säga så om sina egna recept 😉 ) God jul på dig!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  made by mary
7 år sedan

men sluuuta! orkar inte äran i att du lägger en kommentar i min blogg! åh tack tack! och vet du, jag fick din frukostkokbok i födelsedagspresent och den är gudomlig!

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x