Mors dag och det bör firas!

mors dag-1
Idag är det alla morsors dag! Och det bör banne mej firas. Jag är lite så att allt som kan firas bör firas. Det blir mer festligt på det viset. Därför kommer min familj hem till oss och vi ska bjuda på middag och fira mig och min mamma. Men först ska mors dag firas på bästa möjliga sätt. Med EGENTID! David tar Estrid med sig till Sats och jag ska bara pösa på balkongen i absolut tystnad. The bliss! Det måste vara den bästa mors dag presenten man kan ge mig. Tid för tystnad, få tanka mina introverta batterier och sjunka djupt ner i en bok.
mors dag-2
Men först, några snabba tag med dammsugaren, en runda på toan och så plock plock plock av alla sjuttioelva saker som ligger på golvet. Men sen, sen blir det balkong, sol på min näsa och en härlig bok.
mors dag-3
Vad gör ni på morsdag? Något särskilt eller inget alls?

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Sandra
7 år sedan

Jag är rätt kass på att fira grejer överlag men när jag jobbade på ett äldreboende kom en man in till sin fru med tårta nästan var och varannan dag eftersom någon av dem hade namnsdag eller av annan ”påhittad” anledning borde upmmärksammas och firas. Tyckte det verkade så himla mysigt att verkligen uppskatta alla småsaker i vardagen och på ett så enkelt sätt fira dem och lovade mig själv att bli bättre på det. Det har ju alltså inte hänt än men kanske, kanske kan jag bli den personen någon gång i framtiden 😉 Hoppas att du hade en riktgt fin dag och att egentiden kunde fylla upp dina batterier lite extra!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Sandra
7 år sedan

jag tycker liksom livet blir extra glittrigt om man äter onsdagsmakaroner på finporslin och firar lite hela tiden. Man kan inte bara leva för helgerna.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x