En hel helg framför oss

lördagmorgon-1
David och Estrid har precis gått iväg för att köpa god juice och färska frallor. Vår bästa lördagstradition! Nu har vi en hel helg framför oss med tid för varandra och att hitta på roliga saker. Ikväll kommer våra vänner Simon & Sara över och jag började redan igår förbereda lite. Det ska bli så himla kul att ha tid i köket, laga middag, baka bröd, göra en dessert och duka vackert. Och sen timmar av prat, skratt och avslappning med vänner.
lördagmorgon-2
Idag är jag världens lyckligaste ska ni veta. Liberalerna annonserade att de skulle starta en ledarskapsakademi för kvinnor och jag ansökte direkt. Mitt år av att säga ja och ta tillvara på möjligheter ni vet. Veckorna gick och igår damp beslutet ned. Av över 55 sökande kvinnor valdes 18 stycket ut och jag är en av dem. Från augusti till maj kommer jag åka till Stockholm vid fyra tillfällen för att spendera lärorika helger med alla dessa andra fantastiska kvinnor. Jag är glad och lite av en mollgroda. Men också lite nervös och förväntansfull. Jag har den här känslan av ”nu händer det”. Jag vet inte vad ”det” är ännu, men jag känner att det händer nu. Livet har lyft på så många sätt. Jag ska inte säga att jag lever mitt drömliv, för ingen människa är skonad från livets toppar och dalar. Men under mina lite mer mörka år drömde jag om ett annat liv som kändes på ett visst sätt. Den känslan har jag idag. I hamn tror jag man kallar det.
lördagmorgon-3
Nu har lilla familjen kommit tillbaka och det stökas i köket. Frallor dukas fram, kaffets doft sprider sig in till mig i sovrummet och morgonradion står på tyst. Nu håller vi bannemej helg!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Lovisa
7 år sedan

Låter som en lördagstradition som jag vill sno 🙂 Och grattis till ledarskapsakademin, låter riktigt roligt!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Lovisa
7 år sedan

tack hjärtat! Ja, det ska bli hur spännande som helst! Läääängtar så efter att det ska dra igång!

Irene
7 år sedan

Vilket härligt peppigt inlägg! Grattis till att du blev antagen (så rätt de gjorde!) – och ha en riktigt skön kväll.

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Irene
7 år sedan

Tack så mycket! Jag känner mig glad, ärad och stolt! Ha en fin söndag så ses vi snart! =) <3

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x