Söndagsspa: Botten och toppen

not worth the hype-1
Här är fyra produkter som inte alls är värda den hype de har fått. De levererade inte alls något särskilt resultat och om jag var du hade jag lagt pengarna på något annat istället.
Elemis japanese camelia body oil hade både en märklig lukt och världens mest besvärliga flaska. Försök du snurra på den yttepyttekorken med oljiga fingrar. Emma S ageless oxygen mask är en trevlig idé. En mask som du lägger på ansiktet och som börjar bubbla och känns som kolsyrat vatten på ansikte. Men jag fick världens acne av den. Synd, för det var en härlig produkt. Min känsliga hy gillade den dock inte och min syster fick ta över den. Emma S sensitive facila oil serum gjorde verkligen ingenting för mig. Den luktade inget och det i sig skapade en inte så angenäm doft. Den doftar liksom bara olja. Och sen sjönk den inte riktigt ner i huden och låg bara utanpå och gjorde mig oljig och kletig mot kudden. Sen har vi Cetaphil skin cleanser, Hollywoodprodukten som fått så mycket uppmärksamhet på sistone. Jag gillade inte denna. Ingen lukt, tråkig förpackning och det kan man ju leva med och produkten är härlig att tvätta sig med och ger bra resultat. Men rengöringen var inte tillräckligt krämig och den gjorde varken av eller till. Nej, här finns det så många andra gudomliga rengöringskrämer att köpa istället.
tre sommarfavoriter-1
Däremot har Apoteket levererat. Avéne thermal water sprayas som en fuktgirande spray och kan användas i din hudvårdsrutin eller under dagen för att pigga upp. En underbar produkt! Bioderma har ni ju vid det här laget hört mig tjata om en miljon gånger. Det mest milda och effektiva micellära vatten jag vet. En fantastisk produkt som jag säkert köpt fyra flaskor av. Slutligen har vi en fantastisk solkräm för ansiktet, som inte ger acne. Vichy capital soleil spf 50. Om du ska ha en enda solkräm för ansiktet i sommar så hade jag definitivt satsat på denna.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Christin
7 år sedan

BRA INLÄGG!! Fnissade lite på allt det som inte gav vad det lovade, men väldigt (!) fint med en ärlig recension. Jag ÄLSKAR produkter och testar allt en gång som det heter. Fast kanske struntar i det ovan ändå.

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Christin
7 år sedan

jag tycker det är viktigt att ni, läsarna, får ärliga recensioner. Så att ni litar på mig när jag väl rekommenderar något. Det är viktigt för mig att vara rak om mina tankar kring produkter.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x