Anatomicals – deep cleansing mud mask review

Jag sammanfattar denna recension med orden: ”KÖP INTE!!!”

Efter en heldag i solen började jag känna hur hakan blossade upp och för att motverka ett acneutbrott valde jag att använda en djuprengörande mask. Eftersom jag fått denna i den senaste Glossyboxen valde jag att testa den.

Om vi börjar med lukten så var den katastrofal. Det luktade bajamaja. Alltså denna mask luktade så otroligt illa! Att behöva lägga denna gegga på mitt ansikte och sen uthärda lukten var mycket besvärligt. Masken fick verka i 15 min sen sköljde jag av den och följde upp med mitt vanliga ansiktsvatten och dagcreme. När jag vaknade upp idag hade jag fått massor med utbrott över hakområdet. Inte röda svullnader utan utvecklade finnar. Så nej, denna mask var verkligen inget för mig.
Produkten får 0§ av 5 möjliga.

Detta är den tredje produkt jag testar av detta märke och jag är mycket missnöjd. Det blir inga fler inköp för min del.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x