Hall of fame – Seche vite

seche vite-1

I denna serie kommer jag skriva om de produkter som platsar i min hall of fame. Först ut har vi en nätt, prisvärd och ljuvlig liten sak, nämligen Seche vite. Ett överlack, som målar ovanpå ditt färgade lack, och det gör att lacket torkar superdupersnabbt.

Du får en glansig yta som gör att din manikyr ser proffsig ut, och den håller så himla mycket längre. Jag har gått igenom massa seche vite flaskor. Den enda nackdelen är att den torkar  lite efter ett tag och blir segflytande. Det löser du genom att droppa i några droppar av den tillhörande seche vite vätskan som du också kan köpa på alla ställen som säljer seche vite.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x