Lördagsfrukost deluxe

lördagsfrukost-1

Igår kom min syster och hennes kille Fredrik hem till oss för frukost. På bordet tronade finfina tulpaner som mina goa föräldrar gav oss. Haha, ja trots att snön ligger tjock utanför fönstret så inger ändå tulpaner hopp om våren.  lördagsfrukost-2

Vi dukade upp med kaffe, juice, pålägg, frukt och ett bryt bröd jag bakade dagen innan. lördagsfrukost-3

Vi lånade Estrids Elsa Beskow koppar, för inte kan de väl bara stå och samla damm? =)lördagsfrukost-4

Estrid satt med och festade loss på gurka. Den var inte toppen. Däremot var osten mer toppen!lördagsfrukost-5 lördagsfrukost2-1

Min söta söta syster!lördagsfrukost2-2 lördagsfrukost2-3 lördagsfrukost2-4

Syrran hubby Fredrik!lördagsfrukost2-5

Och deras hund Asta. En boxer. Och hon och jag har inte varit de tightaste av vänner. Jag är rädd för hundar och en boxervalp är ju inte så eh stillsam. Men så igår hände något. Vi klickade och jag vågade krama, busa och det var hur kul som helst. Efter att lilla Asta löpt för första gången har hon ändrats lite. Blivit lite lugnare, och det var som att vi äntligen kunde mötas. Estrid är så otroligt nyfiken på Asta. Hon gör det inte lätt för stackars Asta. Hon kryper bort till henne och drar i hennes öra och läppar, sen när hon får en puss blir hon arg. Så då separerade vi dem. Men så vips, kröp hon tillbaka igen. Jag tror vi såg en fin kärlek frodas!lördagsfrukost2-6

Titta! Bildbevis på att jag vågade leka!lördagsfrukost2-7 lördagsfrukost2-8

Kolla så fin!lördagsfrukost2-9

Bildbevis igen! Estrid tror nog att Asta är världens största mjuksnalle. lördagsfrukost2-10

Det blev en stillsam lördag. Jag filmade några filmer till min youtubekanal och började organisera min lilla walk in closet. Sen försvann David ut på middag med en vän och jag och Estrid höll kväll. Hon nattades vid 19 och sen låg jag hela långa kvällen i sängen och kollade Netflix (beroende av how to get away with murder just nu) och när David kom hem vid 12 kröp vi alla tre ner i sängen och efter lite stök och bök somnade vi tillslut. Det var en fin lördag.

Idag började söndagen med ett väldans gnäll så jag misstänker att Estrid har en ny tand på G. Det blir till att rota fram en alvedon och försöka trolla bort den onda. Nu sitter de två tröttmössorna i köket och äter frukost. Jag sitter i vardagsrummet men min enorma tekopp och planerar veckan som ska komma. Det blir jämställdhetskonferens i två dagar, gruppmöte med moderaterna och nämndsammanträde. OCH, David åker iväg över natten med Estrid och jag ska få sova min första natt alldeles solo i vår lägenhet och säng. Må gudarna va med mig och ge mig en härlig sovmorgon! =)

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

5 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Hanna Suleika
8 år sedan

Men åh! Hundkärlek kan vara en av de bästa sortens kärlekar!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Hanna Suleika
8 år sedan

haha neeeeej, jag hatar hundar! förlåt, men det är sant!

Hanna Suleika
Reply to  Frida G Svensson
8 år sedan

Haha, men näe! Oj, varför? (Jag ska inte vara sån crazy dogwoman som ska försöka övertala dig, men jag kan inte leva utan fyrbenta vänner)

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Hanna Suleika
8 år sedan

jag tycker de är håriga, och hårar ner överallt. de är slemmiga och salivar över allt. Deras tassar repar parketten, de kan skälla och bitas och va allmänt otrevliga. och så smutsar de ner när de varit ute och kom in. lite så… 🙁

Caroline
Caroline
8 år sedan

Haha, om jag inte minns fel så pratade du jättegulligt till en liten hund när vi var ute och gick. 😂
Du kanske tycker dom e söta att titta på 😜

Jag tycker om hundar men om jag klappar en hund så måste jag tvätta händerna direkt efter annars känns det som jag e jättesmutsig och fettig om händerna 😜

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x