Söndagsspa: smink jag använt upp på sistone

makeup finished-1

Det är dags för södangsspa och idag ska ni få minirecensioner på några sminkprodukter jag tagit slut på.

Lumene eye makeup remover
Den här var jag inte nöjd med. Den sved i ögonen vilket är en big no no. Eftersom jag var missnöjd med produkten känns det onödigt att länka till den. Det finns så himla mycket bättre på marknaden så satsa på inte på denna.

Loreál lumi touche concealer
Här är en bra budget concealer. Det är en lystergivande concealer som är toppen att använda under ögonen för att ljus upp eventuella mörka ringar där. En prisvärd produkt som kommer i jättefin förpackning som känns lyxig och härlig.

Dior Maximizer lash serum & primer
En vit mascara som du använder innan du applicerar din vanliga mascara. Alltså WOW! Vilken enastående produkt. Den gör verkligen fransarna längre och fylligare. Detta är definitivt en produkt jag vill köpa igen. Men den kostar 340 kronor och det är en stor peng. Jag fick den här mascaran som en present av David och jag vet inte om jag lagt så mycket pengar på en produkt som inte är ett måste så att säga. (Även om den blivit lite av en must have nu för resultatet var så bra)

Mac prep & prime base lumiere
Här har du en fenomenal primer som du använder efter din dagkräm, och innan din foundation. Primern återfuktar och ger en slätare finish. Jag har använt två av dessa och älskar den. Den innehåller pärlpigment som är uppljusande och därmed ger lite glow. Den kommer i två färger, radialt yellow som är mer anpassad för mörkare hudtoner och radialt pink som passar ljusare.

Estée Lauder sumptuous extreme mascara
Detta är en av mina absoluta favoritmascaror. Den ger verkligen fylliga och tjocka fransar. Älskar den! Jag har länkat den till lookfantastic där den är på erbjudande. Vad mer kan man säga? Underbar produkt.

Marc jacobs daisy
En av mina favoritparfymer. Jag har använt upp hela två flaskor av denna. Det är en frisk och lite blommig doft med toppnot: smultron, hjärtnot: violblad och basnot: vitt trä.

Maybelline master precise liner
Även här är ett bra budgetalternativ till en eyeliner. Det är inte min absoluta favvis, för det är eyeko skinny liner, men denna är verkligen också jättebra. Bra pris men jag upplever att den torkar ut ganska så fort. Det gör förvisso eyeliners tillslut, men denna kanske lite extra fort.

 

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x