Bloggevent, Blankens och Just wanna have fun.

Nu börjar lyxen som småbarnsmamma kan jag tala om. Estrid har en kompis över och de är som uppslukade av lek inne på hennes rum. Det är SÅÅÅ lyxigt. Jag sitter i soffan med en kopp kaffe och har tid att blogga. Annars är det en sådan källa till dåligt samvete när jag sitter vid datorn och Estrid pockar på uppmärksamhet. Njuter riktigt nu! Nu ska jag visa bilder från ett riktigt roligt event jag var på i torsdags.

Som du redan vet ÄLSKAR jag de event som tjejerna bakom Just wanna have fun arrangerar. De är verkligen unika. Alltid så otroligt trevliga kvinnor, fantastiska blomsterarrangemang, trevlig mat och atmosfär. När de bjöd in på event i butiken Grandpa för lansering av Cecilia Blankens pop-up shop kunde jag inte tacka nej.

Jag mötte upp Klara, och hennes två döttrar, på vägen till eventet. Känner du igen kappan? Jag kan inte ta cred för den utan det är Klara som öppnade upp mina ögon för den. Jag frågade vördnadsfullt ”får jag också köpa den”. Det fick jag såklart. Man kan ju inte paxa kläder.

Inne på Grandpa är allt så snyggt. Det är verkligen ett bra Malmötips för dig som söker shopping i vår härliga stad. Mode, accessoarer och speciellt utvalda inredningsdetaljer och böcker. Sånt gillar jag!

DRÖMFÄRGKOMBO på denna stång! Beige, svart och blått! Så snyggt. Och titta på teddykappan i förgrunden! Helt magisk! Jag känner att jag verkligen behöver en teddykappa. Ett måste för hösten!

Här är jag i en ny klänning från Jumperfabriken (här). Byxorna är mina gamla favvisar från Carin Wester och skorna ett par underbara lackskor från Zara, också ett par säsonger gamla.

Visst blev jag starstruck när jag såg Cecilia. Hon är så ikonisk för oss bloggare. Hon var tidigt ute och det är helt magiskt hur långt hon kommit. Hon bloggar ju fortfarande. Jag tycker det är fantastiskt hur stort hennes skomärke har blivit. Hon hittade ett hål i marknaden och fyllde den. Och det går ju SÅ bra för henne.

Här är mina favoritskor från pop-up shopen. Men det här är mina all time favvisar.

Två raringar fastnade på bild. Först ut är Sanna. Jag tycker så mycket om henne. Hon är frilansande art director, skapar kampanjer och events och så driver hon lovely prints som är det enda stället att köpa sina trycksaker för högtider och fester. Så himla driven och modig!

Och Matilda! Så himla rar! Det blir liksom ännu coolare att i detta rara paket ryms en superfierce redaktionschef på tidningen Antik och Auktion. Kvinnorna man känner skulle kunna rule the universe! Lätt!

Nu ska jag fortsätta sippa på mitt kaffe, pedagogiskt guida flickorna i konceptet ”alla måste få vara med och bestämma” och försöka läsa några sidor i en helt fantastisk bok jag läser nu. Den kommer i en recension nära dig snart! 😉

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Anneca
Anneca
4 år sedan

Vilken magisk kappa – var är den ifrån?

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x