Veckonytt #151

Ny vecka, nya tag och såklart ett sprillans nytt veckonytt. Nu börjar skönhetsmärkena marknadsföra sina adventskalendrar och jag har kollat på dem alla. Den som föll mig mest i smaken är den här från lookfantastic. Den kostar drygt under 1000-lappen med ett värde på nästan 5.000 kr. Hallelujah. Den innehåller bara premiummärken som Elemis och Morphe. Lyxelilyx!

Åh, vilken sagolik kofta från Ellos! LOVE IT! Strassknappar är ljuvligt. Borde finnas på vartenda plagg.

Malmö stadsteater Hipp sätter upp Orlando och jag vill så hemskt gärna se den! Det är ju en av mina favoritböcker skrivna av virginia Woolf. En av mina favoritförfattare. Vill du kanske gå med mig? Säg till isåfall!

En tesil för 420 kronor är madness! Jag vet! Men det är ett magic madness! Kan jag ens ha helgfrukost vetandes att denna sil finns men inte är på mitt köksbord? DÖR!

Helen Mirren aka queen of the universe låter sig aldrig photoshoppas. Läs denna väldigt intressanta artikel om henne. Här snackar vi powerwoman!

Liselotte Watkins har släppt en kollektion hos Svenskt tenn. Såhär beskrivs kollektionen. ”Via Sallustiana är Liselottes allra första inredningskollektion. Den är skapad exklusivt för Svenskt Tenn, och består av en bricka och kuddar som blir permanenta i sortimentet, samt en bordslampa, vaser, en dekorationskudde och en väggbonad i textil som säljs i limiterad upplaga. I kollektionen står kvinnoillustrationen i fokus. En färgstark ovation till kvinnan som människa – utan att vara ursäktande.” Spana in alla bilderna här. Det är så vackert!

Den här artikeln gjorde mig alldeles rörd och snyftig. Fem personer från Glada hudok-teatern fick gå som modeller på New york fashion week. Vilken grej! Och den revansch som dessa personer fick och berättar om ger en gåshud.

Den perfekta kappan serveras här! Wow wow wow!

För att inte snacka om dessa boots. Gud villhöver dessa sååå mycket!

Jag har bloggat om dessa barstolar förut. Jag vill göra om i vårt kök och när det väl är gjort hade dessa barstolar gärna fått pryda köksön.

Ha nu en riktigt fin vecka! Kram F!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x