veckonytt #291

God morgon vänner! MEN DET ÄR INTE EN GOD MORGON FÖR MIG!!!! För jag har tappat rösten och är vingklippt! Herregud, 98% av min personlighet sitter i min stora trut! Helt plötsligt känns det orättvist att vi inte alla lär oss teckenspråk!? Jag försöker teckna åt min familj med delad framgång. Det är svårt att skälla med händerna! Men enkelt att säga ”jag älskar dig”. David och Estrid, även om de aldrig skulle erkänna det, tycker nog det är skönt att jag är begränsad med mina verbala förmågor…. Hur har då detta hänt? Jo, jag har astma och pollenallergi och den senaste veckan har varit kämpig. I lördags vaknade jag med en strävhet i bröstet som jag direkt kände igen från så många gånger tidigare. Jag gick på pappas träning och försökte verkligen minimera pulshöjning för jag vet att det direkt sätter sig på luftrören. Men ja, det gick som det gick och eftersom astma är en permanent inflammation i luftrören så har inflammationen blossat upp nu. Jag ger det några dagar men blir det inte bättre är det kortison som gäller. Herregud vad det är synd om mig! Enligt mig!

Nu går vi över till veckans veckonytt så att ni och jag kan peppa igång veckan. Ute lyser solen, jag har en stor tekopp bredvid och radion spelar härliga poddar. Nu kör vi!

Solens intåg innebär solhatt för min del. Jag är superkänslig för solen och både bränner mig lätt och får lätt huvudvärk. Solglasögon och hatt är ett måste för mina ögon. Och numera även min hud eftersom solen är det som påverkar åldrandet mest. Den här solhatten tycker jag mycket om (adlink).

Hatt är ett sätt att höja modegraden på din outfit. Och så även smycken. Jag tycker generellt att svenskar är för dåliga på att styla upp sig till stranden. Guldsmycken till badkläder är ju bara såå chict! Det här armbandet (adlink) är högt upp på min önskelista.

Här kommer en riktig vattendelare. En stor trend kring solglasögon är de snabba solglasögonen. vi ska alla se ut som tour de france-atleter. Jag är sugen på att testa. Är du? Dessa från Arket tycker jag faktiskt är riktigt riktigt coola (adlink).

Här kommer lite reklam för mig själv. Men vad är ett måste på sommaren? Jo linneplagg såklart! Och jag vet att många vill ha vita linnebyxor men drar sig för att köpa dem. Så i min kollektion för Ellos finns de perfekta vita linnebyxorna. De är så lite genomskinliga som bara möjligt på vita linnebyxor, otrolig passform och celluitsäkrade. Det är den tryggaste vita byxan jag någonsin testat. De finns här.

Men SENÅLLA nån!!!! Vad är det här ens för skor!? Och att de endast kostar 1100 kr!?!? Sinnes! (adlink)

En annan sommarstaple är ju stråväskan! Gärna en stor och rejäl som får plats med strandgrejor, solkräm, bok och termosen. Denna fina finns här (adlink).

Ett av vårens och sommarens hetaste plagg är den svarta långklänningen. den här fina har precis fått flytta hem till mig (adlink). Jag har den även i den fina somriga gröna nyansen (adlink).

Här kommer tips på ett underbart statementhalsband! (adlink)

Jag vill även tipsa om den här klänningen i linne från XLNT kappahl. Den finns i tre färger och börjar bli slutsåld så passa på att haffa en innan den är slut (adlink).

Slutligen vill jag tipsa om en otrolig klänning!!! (adlink) Ha en underbar vecka. Är du också långledig?

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x