Tips på snygga träningskläder

Jag tränar så bra just nu! regelbundet! Nästan varje dag! Otroligt! Vem kunde tro att detta är något jag gör!? Jag är så innerligt tacksam för jag har slitit helt galet mycket med träning och med känslor kring träning under i princip hela mitt liv. En stor del av träningen är de snygga träningskläderna tycker jag. Här kommer tips på 3 set som är helt otroligt snygga!

Ebba von Sydow har släppt träningskläder och detta set i leomönster är otroligt! Du hittar leggingsen här och träningstoppen här.
Nike är alltid är ett säkert kort när det kommer till träningskläder. Jag gillar denna vadderade sport-bh (adlink) med mycket stöd för bysten. Den finns i olika färger och den här gröna nyansen är den senaste. Givetvis vill man ha de matchande tightsen (adlink) till.
Röhnisch gör också underbara träningskläder och jag har massor i min egen garderob. Det här nya setet i den mest ljuvliga bubbelgumsrosa gör mig riktigt lycklig! Här finns sporttoppen (adlink) och här finns tightsen i kortare modell som är perfekta för sommaren (adlink).

Som ett bonustips vill jag tipsa om den här sporttoppen från Stay in place (adlink). Det är den BÄSTA jag någonsin testat när det handlar om att hålla stor byst på plats under högintensiv träning. ÄLSKAR min!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x