Style story: En vårkrispig look

INLÄGG INNEHÅLLER ADLINKS

Idag ska ni få en ny style story och det blir en riktigt enkel vårig och krispig outfit. Jag tänker att det här är en look som är lätt att återskapa hemma med det man har, eller uppdatera med billiga medel. Jag har lagt in shoppingtips på liknande produkter att hitta i butik nu. Min outfit är inte till försäljning längre, förutom den stickade tröjan från Noa Noa som du hittar här.

I vår är jeans, pasteller, rosa och vita skor heta trender. Antingen var för sig eller tillsammans! Här kommer mina favoriter när det kommer till pastellfärgade stickade tröjor. En perfekt sak att köpa nu och bära över vår och över en klänning under sommarkvällarna.

En rolig väska gör så mycket för en outfit! Jag älskar mina bruna och svarta vardagsväskor men om jag ska vara helt ärlig så är det min rosa ATP-väska som jag återkommer till om och om igen. Väskor är något jag gärna lägger lite extra pengar på. Särskilt de som används på daglig basis. För som småbarnsmamma med karriär ska jag få plats med strumpor, dator, juicepaket, läppstift, necessär, teckningar, pärlade halsband och gud vet vad! Ni är många som frågar om denna rosa väska och tyvärr är den slutsåld, men här kommer mina andra rosa favoritväskor!

Jeans är väl knappast en trend eftersom den typ alltid är inne. Men jeans ÄR verkligen inne i vår och gärna kombinerat med jeans upptill också. Jeans är för mig ett helvetiskt plagg. Jag är dock för gammal att köpa för tighta jeans utan vill att de ska vara sköna direkt och inte ”sen, när de töjt sig en storlek”. Här kommer tips på fina och bra jeansmodeller som du med fördel kan köpa online och prova i lugn och ro hemma.

ÄNTLIGEN är den sirliga och diskreta smyckestrenden på väg bort. In kommer nu bombastiska och rejäla statementsmycken och jag ÄLSKAR det! Även dessa örhängen med tassels har hundra år på nacken och finns inte till försäljning med i butikerna finns det nu hur mycket statementörhängen som helst. Här får du mina favoriter.

Hoppas du hittade inspiration för att efterapa denna krispiga vårlook!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x