Veckonytt #171

Ny vecka nya tag! Helt galet vad tiden går. Jag märker av att jag för första gången på mycket länge har svårt att hinna blogga varje dag. Jag har haft några gala veckor på jobbet som fått mig att komma hem och stupa i säng efter hämtning, middag och nattning. Det ska lätta lite nu så jag hoppas att energin kommer tillbaka. Om du saknar mig så är jag dock fortfarande aktiv på instagram flera gånger varje dag. Nog om detta, du har ju kommit hit för inspiration. Och inspiration ska du få!

Först ut är ett blogginlägg hos Who What Wear (en av mina bästa modebloggar) som listar vårtrenderna 2020 när det kommer till smycken. Jag kan redan checka av snäcksmycken för jag har köpt två magiska smycken!

Jag blev så inspirerad av den här fotograferingen med modellen Coco Rocha. Det finns typ inget vackrare än fräknar. Spana in de magiska bilderna.

Jag älskar detta inlägg hos Linda, som driver bloggen Volang. Hon skriver om sina fem år som frilansare och det var så inspirerande att hela jag började bubbla. Åh, det låter helt magiskt det hon beskriver. En riktig dröm!

FANTASTISKA Blair, som har bloggen Atlantic Pacific, är en mästare på att använda färg i sina outfits. I detta inlägg visar hon hur hon matchat olika färgkombinationer när det kommer till kostymer, och det är ren och skär magi. JAG. ÄLSKAR. ALLT!

I the glitter guide finns en artikel om träningskläder i plussize och jag gillar det. Inte bara för själva shoppingtipsen utan för att det är så skönt och befriande att få se kläder på kroppar som liknar ens egen.

Jag avskyr programmet Biggest loser. Det är ett program som hetsar och hela konceptet bara skriker ohälsa och ätstörning. Jezebel har en GRYMT BRA artikel om att vi inte ska låta oss luras av the Biggest losers nya koncept. Det är fortfarande samma hetsiga skit.

7 self-improvement books to start off 2020 with. Jag älskar att läsa inspirerande böcker. När jag känner att jag fastnat i livet, oavsett var, så tycker jag om att läsa motiverande böcker. Det ger mig inspiration, mod och en jävlar anamma-känsla.

Min trädgårdsguru Hanna Wendelbo har gjort ett inlägg om hur hon odlar sina sommarblommor. ALLTSÅÅÅÅÅ! Allt hon gör vill jag göra. Allt hon sår vill jag så. Allt hon fotar vill jag fota. Hon är helt enkelt magisk. Klicka in dig på hennes blogg och bli förförd!

Hur magisk blus från Lindex?

H&M har nu släppt sin Studio-kollektion och den är underbar. Jag älskar hur färgglad den är. Du hittar hela kollektionen här.

Ha nu en riktigt fin vecka vännen!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Caroline
Caroline
4 år sedan

Tack för så mycket inspiration!! 😘

Frida Kummerfeldt
Frida Kummerfeldt
Reply to  Caroline
4 år sedan

Tack själv fina du! <3

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x