Veckonytt #219

ÄNTLIGEN MÅNDAG! Ja, det är en underbar dag! För Estrid är tillbaka på förskolan och jag är så inspirerad och taggad att komma in i mina gamla rutiner igen. De två veckorna som hon var hemma kände jag var mysiga, men samtidigt väldigt jobbiga. Jag tappade liksom alla rutiner och då funkar jag inte alls bra. Men nu är vi äntligen tillbaka i gamla vanor. Det innebär att sprillans nytt veckonytt.

Först ut är denna fantastiska jeanskjol. Jag ska vara ärlig och säga att jag inte är ett stort fan av jeanskjol. Jag tycker det kan se så hopplöst omodernt ut. Därför blev jag så förtjust när jag hittade den här jeanskjolen i en något längre modell. Den känns så modern och jag kan verkligen se mig själv rocka denna med en ljuv vit blus och beiga mules. Du hittar kjolen här (adlink).

MQ har blivit MQ Marqet och har nu släppt denna sjukt snygga klänning.

Och om du innan undrade vad jag menade med beiga mules så menade jag skor som dessa. Just de här i svart finns också i beige här (adlink). Jag är så sugen på att köpa bägge två.

Jag har ju drivit fram en syrenkvist här hemma och det är så gulligt med de små blommorna som nu kommer fram. Ni är flera som frågat hur jag gör. Här hittade jag en bra artikel som beskriver hur man gör.

Klänningsperfektion från COS! (adlink).

Om jag hade jättemycket pengar skulle jag köpt allt från Helle Mardahl. Min absoluta favoritglaskonstnär! (adlink).

Väskperfektion från H&M! Här vill jag ha både den svarta och den vita. De känns heeeeelt perfekta nu till våren! (adlink).

När vi ändå pratar väskperfektion MÅSTE jag visa denna fina från Nelly. Vilket budgetkap!

Jag är helt såld på gult! Det har varit en färg jag aldrig tidigare burit men nu känns det så krispigt, trendigt och vårigt. Denna smockade top från Lindex är såååå fin!

På temat gult måste jag också visa denna flowy dress från H&M. hej sommarens mest perfekta klänning! (adlink).

Ha en fin start på veckan min vän.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x