Veckonytt #222

Herregud vilken rivstart jag haft denna måndag! Jag har rivit av en fotografering och en filminspelning. Nu ska jag redigera film och skriva blogginlägg. Jag har en misstanke om att jag får jobba lite ikväll också. Men det känns okej. För nu när jag är min egen så kan jag ju välja ledighet mitt i veckan om det skulle behövas för att kompensera för en arbetsintensiv tid dessförinnan.

Först ut i veckans veckonytt är dessa OTROLIGT flärdfulla glasunderlägg från Jonathan Adler. Ren magi!

Denna ärmlösa kavaj är ju helt otroligt snygg! Vilket sommarmåste! (adlink)

Okej, jag har hittat mina drömmars skrivbord. Karimoku case study heter märket och bordet heter A-DT01 table i ek och rökigt glas. Det finns hos Artilleriet.

Handen upp alla ni (likt mig) som på grund av rådande hemmaarbete blir mindre och mindre benägna att bära BH. Det är ju inte alltid så himla skönt. Därför blev jag så pepp på detta underklädesset som kommit in hos Lindex. Det ser ju helt fantastiskt ut!

Någon som har testat denna foundation från Make the make? Jag är sjukt nyfiken på den! (adlink).

Jag såg denna underbara vas och kunde att jag bara måste tipsa er om den! Som ett konstverk! Den finns här.

Ljusgrönt kommer du se hur mycket som helst i butikerna i vår och sommar. Varför inte haka på trenden tidigt med denna sagolika klänning från ASOS? (adlink).

Alltså HURRA när jag hittade denna klänning från Cellbes. Den går upp storlek 54 och är ju hur fin som helst! Äntligen en klänning i lyxigt snitt och modell och design!

Och så länge det fortfarande är för kallt att bara bära klänning är det supersnyggt att ha en kavaj över. Denna från H&M är riktigt fin tycker jag. (adlink).

Och låt oss slutligen avsluta med denna bakelse! Den finns hos Ellos och jag förutspår omedelbar slutsåldhet på denna så skynda fynda. (adlink).

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x