Veckonytt #258

Ni vet ju att jag äääälskar trendspaningar. Gå ni också nu bums in på feminas artikel här och läs på om vårens trender. Wow wow wow vad mycket färg vi får i vår! I love it! ELLE listar också sin take på vårtrender här. Är du nyfiken på vilka färger som är mest trendiga så klicka in på denna lista här. Givetvis finns det även en lista på hårtrenderna för 2022. Den hittar du här. OMG vad jag är taggad på ”liquid hair” och jag känner mig väldigt trendig som satsat på en mittbena! Femina listar här vårens väsktrender!

Restriktionerna är släppta and there will be fest! Hela jag känner bara ”ge mig en fest och riktig jäkla partyoutfit och låt mig LEVA!”. Hur magisk är inte denna klänning från HM?

Något jag ser överallt är färgglada stickade tröjor! Och jag älskar det! Som läskande isglassar som tar oss in i våren! Den här tycker jag är helt otroligt fin (adlink)! Och rosa och orange känner jag spontant är en alldeles underbar och för lite använd färgkombination!

Jag har väldigt mycket att göra och jag försöker vara proaktiv kring detta! Just nu tänker jag väldigt mycket på hur jag kan effektivisera min tid MEN också avsätta tid för rejäl, på riktig, avkoppling. Jag läste den här artikeln om ”floating” och blev nyfiken! Något annat jag tar med mig är promenaden och dagboken! Så bra grejor! Har du tips på avkopplande saker?

Ellos har fått in denna matta och WOW! Den ser sååå lyxig ut! (adlink)

Dör för detta soffbord! WOWOWOWOWOWOWOWO!!!! (adlink)

Har du ingen jeansjacka? Satsa då på den här till våren! Så snygg!

Eller varför inte en croppad pilejacka?

Den här vill jag klicka hem! (adlink)

Våren är på igång och jag vill gå på promenader i solen hela tiden! Då vill jag ha ett par riktigt sköna och snygga sneakers! Dessa är sååå coola tycker jag. i love!

Ha nu en underbar vecka min darling!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Carro
Carro
2 år sedan

Boken Tired as fuck ger superbra tips! Rekommenderar både den och The fuck it diet av samma författare. Hon är grymt kroppspositiv och dömmer inte i sin böcker. För avkoppling gör jag gärna yoganidra Johanna Hector har nidror jag gillar skarp.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x