veckonytt #278

God morgon vänner! Jag ÄLSKAR måndagar! Estrid börjar först 9 på måndagar (episkt beslut av skolan!) så vi får alltid en lugn och skön morgon. Nu är hon lämnad och jag sitter i biblioteket. Ljusen är tända, valanalys ljuder från högtalarna och jag har en kanna chaite bredvid mig. Jag är så taggad och peppad på att ta tag i veckans to do list. Mycket roligt som händer denna vecka.

Men först, ingen bra måndagsstart utan ett veckonytt. Jag vill tipsa om Anti Hair-fall Fortifying Blow-dry Fluid från Kérastaste. Det är en produkt för försvagat hår som lätt drabbas av håravfall på grund av brutna hårstrån. Den återfuktar och stärker håret samtidigt som det skyddas mot värme upp till 220 °C för att minska risen för håravfall på grund av brutna hårstrån. Håret blir glansigt och mjuk med en silkeslen känsla.

Jag har aldrig testat smink från Natasha Denona men jag är så sugen! Den här paletten ser ju helt fantastiskt ut! Perfekta mjuka färger för en feminin look i höst. Älskar att den innehåller både ögonskuggor och rouge. Samt att det bland ögonskuggorna finns både matt och skimmriga skuggor.

I died när jag såg denna matta från Cappelen Dimyr. No.09 är en lyxig matta gjord av Ny zeländsk ull och jag älskar den oregelbundna formen. Så vacker!

Om du är fryslig på morgonen så bara måste du investera i en fluffig och lyxig morgonrock i höst. Jag önskar mig den här fina från Lexington.

Och om du hellre vill ha en svalare morgonrock så är detta budgetfynd ett hett tips! Linnemorgonrock från H&M.

Hur fin citruspress? Betydligt mer stylish än den limegröna plastsak jag rockar i vårt kök. Jag tycker även att det här är en trevlig present att ge bort. Så ett litet tips där!

Jag har ett bokstöd i vårt bibliotek och jag tycker det är en så vacker inredningsdetalj. Man kan showcasa sina vackraste böcker! Det här bokstödet i valnötsträ är otroligt fin!

Wow vilken lyxig och härlig tröja! Perfekt att dra på sig till och från träningen eller som en lyxig tjocktröja att bära när du vill ha en mer sportig och casual look!

Om du som jag tycker om att promenera vet du att bra gympaskor är A och O. Och om dessa gympaskor även är snygga och trendiga så är det magical! Dessa gympaskor från Adidas by Stella McCartney är såååååå snygga!

Slutligen, stickat linne! Jag har flera stycken och jag älskar dem! det är det perfekta plagget att bära nu i denna mellansäsong! och när temperaturen kryper ner bär du den över en skjorta eller slänger en kavaj ovanpå. Galet snyggt!

Ha nu en underbar vecka!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x