Veckonytt #250

Jag hittade precis det här hotellet i Finland och typ dog! Herregud, jag vill åka dit och på i en glasigloo! Hur drömmigt! Hotellet heter Levin iglut.

Stolperfektion! Som vanligt när det kommer från Artilleriet! (adlink)

Något som jag är smärtsamt i behov av är nya kastruller och stekpannor! Dessa från Fiskars tycker jag är fina (adlink). Jag tycker det är såååå tråkigt inköp och vill hellre köpa fina skor än kastruller. Om du har tips på riktigt snygga och bra kastruller så berätta!

Denna look från Stella McCartney spring 2022 är drömlooken! Exakt såhär vill jag se ut nästa år!

Denna look från Fendi är också ren magi!

Jag fick den här ögonkrämen skickad till mig från ett av mina favoritmärken, Acasia skincare. Jag är så imponerad av denna ögonkräm! Om jag har för fuktigt ansikte tycker jag den är svår att klappa in under ögonen, likaså om jag tar för mycket produkt. Men när jag fick kläm på det är den helt underbar. Nu använder jag den runt ögonen, runt näsan och längs med linjerna ner mot mungiporna. Helt underbar! Du hittar den här.

Varm och glammig? Jajjemen! Den här tjocktröjan ger mig allt jag behöver i vinter för att vara varm och chic! (adlink).

Såg denna uuuuuuberlyxiga ögonskuggspalett från Givenchy och pep!! (adlink) Alltsååååå! Jag vet att jag behöver noll ögonskuggor till men alltså, detta är typ det finaste jag sett i mitt liv! Förpackningen! Färgerna! Formen! OMG!

På tal om smink kommer här ett litet tips. Om du tycker svart kajal ser för hårt ut på ögonen vill jag tipsa dig om att istället börja använda en brun. Det blir fortfarande en vacker inramning på ögonen, men mindre hårt och skarpt. Den här från Clarins (adlink) tycker jag mycket om.

Nu vet jag att alla som bor norr om Hallandsåsen kommer skratta rått åt mig, men nu säger jag det! GUD VAD KALLT DET ÄR! Japp, här i södra Skåne har det nu blivit nollgradigt och jag fryser ihjäl! Därför går mitt shoppingöga direkt till varma kashmiracles! Som denna kashmirtröja från H&M. Magi! Och varm, skön och chic!

Ha nu en underbar start på veckan vännen!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x