Veckonytt #180

Ny vecka! Jag är pepp! Det är en ju en extra ledig dag denna vecka och det är alltid härligt. Jag ser fram emot sol, trädgårdstid, grillning och familjemys. Men än är vi inte där. Först ska vi peppa för denna vecka oavsett om du är hemma eller på jobbet. Först ut är denna magiska powerkostym från Ellos, som går upp till storlek 52. MAGISKT! Kavajen finns här (adlink) och byxorna här (adlink).

Jag har en massa plagg i leomönster men ingen blus och det tycker jag är KATASTROF! Det är ju ett måste i garderoben ju! Denna från Ganni är magisk (adlink)!

Jag drömmer om att bygga en pergola på vår altan och då hade jag velat hänga den här fina stolen. Hur mysigt att sakta gunga fram och tillbaka i den!

Jag letar efter en matta att ha i köket och denna känns helt perfekt (adlink)! Vårt kök känns lite sterilt. Vi har ju ingen matta under köksbordet eftersom Estrid fortfarande äter middag som en vild viking, men vid diskbänken hade man kanske kunnat unna sig en matta?

ÅH! Fåtöljperfektion! Den här är helt magisk tycker jag!

Jag tycker det här är den PERFEKTA klänningen för våren och sommaren (adlink). Den går upp i XXL och det tackar vi Lindex för!

Puffärmar puffärmar puffärmar! Nu ska varenda plagg ha puffärm och jag ÄLSKAR det! Denna rosa bakelse till blus kommer från H&M (adlink) och jag beordrar dig att köpa den! Går det ens att leva utan den!?

Nu vill jag fixa vårt sovrum. Jag är dödligt trött på den mörkblå färgen. Nu vill jag ha ljusa golv, ljusa väggar och krispiga fräscha lakan. Dessa kommer från tell me more och finns här.

Jag vill ha plädar året runt. För på kvällen tycker jag om att ha något över benen. En ljusare pläd är precis vad jag söker nu. Denna från Klippan yllefabrik är så fin och finns här.

Jag är inte alls särskilt förtjust i rottingtrenden som gäller för utemöbler. Istället vill jag ha Saint tropez glamour och dessa solstolar är heeeelt magiska tycker jag. De finns hos newport här. Men aj aj aj vad de kostar skjortan. Men drömma får man ju!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x