Veckonytt #257 – alla hjärtans dag-edition

Åh, om en vecka är det alla hjärtans dag! Jag hatar rosorna, nallarna och godishjärtana men jag ÄLSKAR att fira kärleken på ett personligt sätt. Nu ska ni få ett veckonytt med fokus på mode och beauty till alla hjärtans dag. Först ut är denna magiska topp! Hur snygg med rosa eller röda accessoarer!

En klassiker på alla hjärtans dag är ju att måla naglarna i en härlig röd manikyr! (adlink) Antingen målar du hela nageln röd eller så gör du mönster, prickar eller streck. Bara fantasin sätter gränser. Essie är och har varit under en väldigt lång tid, en absolut favorit hos mig.

Ge dig själv perfect hair på alla hjärtans dag med en bra plattång som kan både platta och locka! Den här önskar jag mig! (min plattång är Davids gamla och är alltså över 16 år gammal!?!?!?!).

Vill du ta dig an alla hjärtans dag lite mer diskret varför inte fortsätta använda din nedtonade basgarderob men lägg till de här gulliga strumpbyxorna. Såååå söta!

Snurra upp håret i en romantisk svinrygg med den här hårnålen. Så himla himla elegant och fint. För en stramare look har du håret platt och för en mer romantisk look lockar du håret innan och låter några lockade slingor rama in ansiktet. Du hittar denna hårnålen här (adlink).

Finns det något mer romantiskt än att få smycken av den man älskar? Jag tycker det är den bästa presenten! Och man kan önska sig något diskret. Men man kan också önska sig ett rejält statementsmycke för varför gå cold when you can go bold? Dessa örhängen från Caroline Svedbom är MAGI!

Här har du en så söt och romantisk klänning som går upp till stlk 64. Listen up all my curvy loves! I år ÄR året du klär dig i en underbar alla hjärtans dag-outfit som får dig att känna dig helt fantastisk! Du hittar denna klänning här.

Skapa en lyxig oas i badrummet med det här setet från Glossier. Lyxiga små badkulor och ett matchande ljus! Perfekt att använda i badrummet oavsett om lyx för dig är att bada själv eller med någon annan. Du hittar setet här.

Vackra spetsar och strumpebandshållare i rött. Jag säger bara OMG! Och ja, du kan bära det! Alldeles oavsett storlek och utseende. Du kommer vara en gudinna! Så om du är en kvinna som undviker sensuella underkläder i väntan på en ny kropp säger jag STOPP! I år är året DU tar mod och tar fram din inre amazon! Du hittar strumpebandshållaren här.

Vi avslutar med en klassiker! Den röda läppen! Om det är någon dag du ska våga testa detta så är det på alla hjärtan dag!

Ha en kärleksfull alla hjärtans dag! och vet, det är en hel vecka kvar så varför inte ha en love week?

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x