Veckonytt #172

Idag flög upp ur sängen med en otrolig positiv energi. Jag känner mig lycklig efter helgen och det beror på en enda sak. Jag och David, jordens två mest ohändiga människor, har nu påbörjat ett bygge i Estrids sovrum. Känslan av att vi klarar allt har genomsyrat oss och vi har gått runt som två malliga tuppar där hemma och knackat i vårt bygge och sagt till varandra och det känns himla stabilt. Jag längtade till kontoret efter förra veckans vabb. Jag längtar efter att sen få komma hem och fortsätta arbeta med mycket. Jag ser fram emot en fab frukost med just wanna have fun i veckan och jag blir lycklig av solen som lyser utanför fönstret. Vetskapen om att vi har nyputsade fönster där hemma gör det hela ännu lite härligare. Ja men du hör ju, glad som en lärka och full av energi! Detta sätter verkligen tonen för veckan.

I dagens veckonytt blir det härliga shoppingtips och feelgood-träning. Först ut i shoppingtipsväg är denna magiska sidenskjorta från H&M (adlink).

Har du ens någonsin sett mer perfekta skor än dessa från H&M (adlink)? Och ännu bättre att de är i mocka men ändå är otroligt prisvärda!

Jag tycker en vanlig trenchcoat kan vara svårburen på någon som är kurvig. Den är liksom så rak i sin modell och blir därmed pösig och konstig i svanken. En kortare trenchcoatjacka är ett väldigt bra alternativ. jag är mycket förtjust i denna magiska jacka från Lindex (adlink).

Om det är en enda nagellacksfärg jag vill ha i vår så är det ”Air dry” från Essie. Den perfekta blå nyansen!

Jag tyckte mycket om den här artikeln om vikten av att träning ska vara kroppspositiv. Journalisten, författaren och tränaren Erika Kits Gölevik skriver att det handlar om att det ska glittra till i ögonen, inte om måttbandet runt midjan. Hennes ord resonerade så i mig och jag rekommenderar verkligen att läsa artikeln.

Drömlampa just nu! Den är från Jotex och du hittar den här (adlink).

Det är dags för alla med osäkerhet angående benen att lova sig själv att denna sommar våga bära lite kortare plagg. Den här klänningen är magisk! Genom att den är mer klädd upptill blir det en fin balans med den lite kortare kjolsdelen. Den är från H&M och du hittar den här (adlink).

Om jag ska införskaffa mig ett enda par byxor för sommaren så ska det vara ljusbeige dressade linnebyxor. Så snyggt, fräscht och krispigt. Jag älskar dessa från Nelly, även om det är trist att storlekarna är så pyttiga.

Om du ska titta på en enda sak idag låt det för guds skull vara denna film. ”Be a lady” är en kortfilm om alla de krav som finns på kvinnor. Hur samhällsidealen säger emot varandra och hur omöjligt det är att leva upp till standarden av vad det innebär att vara en lady. Så så så bra! Cynthia Nixon är helt magisk!

Jag hade en gång en skjorta med fransar. Jag sålde den på loppis och tänkte att jag kommer aldrig mer bära en blus med fransar. Alltså snark så fel jag hade! Nu är det inne igen och jag som trodde jag var SÅ över det är nu helt plötslig frälst igen. Den här magiska skjortan är även den från Nelly.

Ha nu en underbar dag min vän!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x