veckonytt #288

Jag har precis avslutat en medverkan i en trevlig podd och sitter med en kopp kaffe och skriver. Utanför fönstret är det snö (!) vilket känns väldigt mysigt och ovant för en skåning. Jag börjar veckans veckonytt med lite bling. En vit skjorta blir mer spännande med en strasskrage (adlink).

Nu är den här fantastiska stickade klänningen på nedsatt pris. Tips tips!

Jag får OFTA frågan om skidkläder för plussize. Jag vill tipsa om dessa från Áhkká. BRA kvalitet och går upp till storlek 60. (adlink).

Magisk färgklick till höstgarderoben! (adlink)

Genast blev det iskallt i Skanör och jag måste huxflux byta ut garderoben och ta fram alla varma plagg. Jag ska inventera mina jackor och är sugen på att uppdatera garderoben med den här snygga från COS (adlink).

Och tjocka stickade polotröjor är just ett måste nu! Den här i mörkbrun är så fin tycker jag (adlink).

Jag är forever and ever en lover of 80-talsmodet och när jag såg den här kappan kände jag bara OMG att jag måste ha den! Älskar även stylingen som är gjord på denna bild. Det blir copy paste!

Jag är på jakt efter en stol till mitt kontor i biblioteket och är väldigt väldigt sugen på den här från Massproductions (adlink).

En kjol som bara andas Prada och är sååååå snygg!!! (adlink)

Jag avslutar veckans veckonytt med denna otroliga sko! Ser så lyxig och dyr ut! (adlink)

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x