Veckonytt #252

Vips så gick vi in i julveckan! Som tiden har gått! Vips så är snart ännu ett år till ända! Men nog om det, det kommer sentimentala inlägg längre fram. Nu är det fokus på att kicka igång veckan med ett veckonytt.

Som dessa platta slingbacks från Prada! Hello drömsko! (adlink)

Jag ser denna bild och blir så inspirerad! Jag måste ha en rosa kofta. Och gärna mer volanger på min plagg. Och definitivt med pärlor på! Och så ska det hela bäras med minimalt med smink och knalligt röda läppar! Jag älskar denna look! Du hittar koftan här (adlink).

Jag ÄLSKAR ATP Atelier! Och denna nya väska är inget undantag! Den perfekta vardagsväskan men som samtidigt har det där lilla extra! Wow wow wow! Om du letar efter en lite lyxigare vardagsväska så är detta THE ONE som du ska investera i! (adlink).

Letar du fortfarande efter den perfekta klänningen till nyår? Här har du den! (adlink).

Och i mellandagarna vill jag inte bära något annat än mysiga chica stickade set! Det här från H&M är ju perfektion! Älskar den asymmetriska detaljen på toppen, det gör den lite mer modern tycker jag.

Nu börjar min hy känna av den kallare temperaturen och då plockar jag fram min bästa bästa nattkräm! Denna från Exuviance (adlink). Den har jag använt år in och år ut och kommer aldrig vilja överge!

Och när ögonen är trötta älskar jag att lägga dessa patches under ögonen för att piggna till! (adlink).

Jag har även hittat en perfekt LBD som jag ville visa! (adlink). Den heter även ”diva”. Det måste vara ett sign.

HERREGUD!!!! Är detta den perfekta kostymen? JAPP! (adlink).

Ni är många som frågar om sminktips för nybörjare. Då vill jag tipsa om en sånhär eyeshadow stick! Man bara målar på och sen suddar ut lite med fingerspetsen. Just den här lyxiga från Laura Mercier är himmelriket! (adlink).

Nu är jag redo att ta min an livet, stöket, julen och dagen!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x