Veckonytt #163 – julspecial

Nu är vi framme i Sälen! Vi kom fram igår och jag kommer blogga mer om det SÅKLART, men först är det dags för veckans veckonytt. Denna goa tradition försvinner inte bara för att jag är i Sälen. Nej, tvärt om! Den blir extra bra eftersom det är en julspecialare! Behöver du lite sista minuten tips inför imorgon? Stay calm and keep on shopping typ. Här kommer de tips du behöver!

Först ut är den härliga box från som går att köpa här eller på Kicks eller Åhléns. En underbar present att ge bort eller ge sig själv att göra hemmaspa med för att fira att man överlevde julen även detta år!

Jag vill ha detta röda nattlinne! Visst känns det festligt att bära ett sådant över julledigheten? Det är också en härlig present att ge bort till den flärdfulla kvinnan i ditt liv. Det finns här.

För denna stilfulla lyxapan är en matchande pyjamas så lyxigt och härligt. Det borde varje person ha. Det finns inget ljuvligare än att glida runt i det. Jag har själv tagit med mig min silkiga pyjamas hit till Sälen. Pyjamasen på bilden som skapar starka ha-begär hos mig finns här.

Har du ingen aning om vad du ska ge bort imorgon? Köp en vacker krukväxt och stoppa ner den i denna härliga budgetkruka! Den finns på H&M home.

Vad ger man till den man älskar mest? En fluffig ljuvligt lyxig morgonrock såklart! Inget andas kärlek som det. Den gåvan liksom säger ”jag ger dig egentid, sovmorgon, långa ljuvliga frukostar och noll % stress”. Jag har hit till Sälen tagit med mig den lyxiga morgonrock David en gång gav mig. Jag älskar den fortfarande väldigt mycket. Den fina på bilden finns här.

Vad ger man till den som har allt? Linnevatten of course!

Om jag inte firade jul i mitt kashmirset hade jag GÄRNA firat jul i denna MAGISKA klänning från Baum und Pferdgarten. Den finns på rea här.

Har du en sisådär 4.000 kr över att spendera på en hudvårdsnörd så är det den ULTIMATA gåvan! DRx SpectraLite FaceWare Pro från Dr Dennis Gross är en innovativ, bärbar ansiktsmask för hemmabruk med hela 162 LED-lampor. Kan man ens leva ett värdigt liv utan en sådan här!?!?!?

Letar du sista-minuten inspiration till julbordet? Personligen är jag inte allt för förtjust i julmaten. Det är inte så mycket jag gillar. Och sen är det SÅ mycket kött. Aj aj aj för magen. Jag blir väldigt inspirerad av dessa sju juliga sallader att ha som tillägg den till traditionella julmaten. Fräscht, smakrikt och ett fint komplement till köttet.

Som ett sista julklappstips vill jag slå ett slag för att köpa de där små lyxiga sakerna som man aldrig själv skulle unna sig. Denna flärdfulla läderrosett från Corinne är stilsäker och en garanterad succé!

Nu återstår det bara för mig att önska dig lycka till med de sista åtgärderna innan julafton kommer. Kom ihåg, sänk kraven, fokusera på det som är viktigt för dig, drick inte för mycket alkohol framför barnen, unna dig en avstressande promenad och försök sedan att bara njuta!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x