God jul mina fina vänner!

Mina kära kära vänner! GOD JUL! Ha en underbar dag eller kanske en riktig skitdag. Det spelar ingen roll. Julen är så himla hypad och ska vara SÅ underbar. Därför känns det så skönt att vi är här i Sälen i år. Vi firar julafton i underställ. Vi har inte så många julklappar, inget pynt och ingen gran och ett julbord som består av enbart våra superfavoriter. Och om du har en riktig skitdag idag så kom ihåg, det är bara en dag. Imorgon är det en ny dag.

Vi ska spendera halva dagen i backen och halva dagen framför brasan i underställ och raggsockar. Vi har med oss sällskapsspel för att fylla veckor av skidsemester och julgodis i mängder. Så länge jag får se Estrids glada ansikte när hon packar upp paket, får mig en skön runda med skidorna, prinskorvar och köttbullar och en härlig stund i bastun så kommer detta bli den mest perfekta dagen för mig. Det behövs inte så mycket. Hur kommer du spendera dagen?

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x