Med rätt kläder känner man sig som en gudinna!

I SAMARBETE MED NORRSKEN

Förra veckan sprang jag runt som en galning och letade efter skidbyxor som skulle passa mig. När jag stod på Stadium och herrmodell XXXL inte gick på ordentligt bröt jag ihop i provrummet. Livlinan för mig var att jag iallafall redan hade vinterjackor som jag visste passade perfekt. Jag har nämligen fått prova tre jackor från Norrsken som alla suttit som ett smäck!

Har du som jag undvikit aktiviteter av rädsla för att inte hitta kläder som passar. Jag är ett levande bevis på att det känns som ett mirakel i själen när man motat bort hjärnspökena, hittat kläder i rätt storlek och sedan vågat sig ut på den där aktiviteten. man vill ju inte vara den som stannar inne när alla andra hittar på grejor ute för att man inte hittade en vinterjacka i rätt storlek! Nu kan även du känna befrielsen i att se ut på utsidan som du känner dig på insidan. Nu kan du få möjlighet att hitta bra kläder som ger dig mod att ta den plats du har rätt till. Med koden frida får du hela 50% (JAG VET! Sinnessjukt!) på hela Norrskens sortiment. Hela sortimentet hittar du här.

Det är denna blå dunjacka, Kalix Marine, som jag åkt skidor i dessa senaste dagar. Det är en kortare piffig dunjacka, som är smidig, otroligt bekväm och väldigt varm och gosig. Jag älskar den! Den går precis lika bra att styla med vanliga kläder och bära de kalla månaderna när man ska ta sig till och från jobbet. Det är faktiskt något jag uppskattar hos Norrsken, att alla jackorna känns mångsidiga och inte bara sportiga, eller bara eleganta. De går att använda till mycket.

Denna vita dröm heter Mora Oyster och är en underbar längre dunjacka. Jag blir lätt väldigt kall om ryggslutet och bakdelen och älskar därför en jacka som går ner över höften. Den här jackan är lätt, rak i modellen och väldigt skön. Den här jackan är en ”skinna girl jacket”. Alltså en sådan jacka jag alltid tänkt att jag ska bära ”när jag blir smal”. Men fuck that! Jag vill bära den nu! Åh, vad jag känner mig fin i den!

Såhär beskriver Norrsken alla sina jackor: Alla våra jackor är producerade i enlighet med vår hållbarhetsmodell. Där vi självklart följer det frivilliga internationella samarbetsnätverket; FN: s leverantörskod. Leverantörskoden inleddes för att stödja deltagandet av både den privata sektorn och sociala aktörers arbete för att främja företagens ansvar, sociala och miljömässiga principer för att möta globaliseringens utmaningar. Hur bra!?

Denna jacka, Skara moss, är UNDERBAR! Kort, tight och med en grym passform! Varför? Jo, för den har en flexibel mudd längs med hela sidan från armhåla ner mot jackans slut vilket gör den så skön. Det är en lätt dunjacka som man med enkelhet kan bära med sig in i våren och genom hösten. Ett väldigt användbart plagg med andra ord. Sen är jag väldigt förtjust i de guldiga detaljerna som jag tycker ger jackan en så lyxig känsla.

Om du är i behov av en vinterjacka så tveka inte nu. Rabatten kan knappt bli mer generös än så här och jag tror jackorna kommer sälja slut snabbt. You snoose you loose som man säger! Koden på 50% är som sagt frida och hela sortimentet hittar du här. Jag hoppas så du får uppleva hur en bra vinterjacka kan göra underverk för stilen, självkänslan och livsglädjen!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Nathalie Rajic
Nathalie Rajic
4 år sedan

Så härligt! God fortsättning fina! <3

Frida Kummerfeldt
Frida Kummerfeldt
Reply to  Nathalie Rajic
4 år sedan

<3

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x