Style story: Mixa material

INLÄGGET INNEHÅLLER ADLINKS

Om du följer mig på instagram så har du sett att jag följer Säker stils stylechallenge under hela februari. Det är ett väldigt roligt och inspirerande sätt att hitta godbitar i den egna garderoben och hitta nya sätt att styla dem. När utmaningen var ”mixa material” fick jag tänka till lite. För olika material och massa olika färger och mönster kunde bli lite high chaparall. Därför tänkte jag ton i ton och det fick guida mig när jag satte ihop outfiten. Resultatet blev en outfit i bruna toner med inte mindre än sex olika material.

Jag utgick från denna läderskjorta (fusk) från H&M. Den finns inte kvar men här finns en svart i plusstorlek, här finns en underbar i brun från Ganni och här finns en ljuvlig svart med puffärm. Den andra delen av outfitens bas var ett par gamla silkiga byxor. De finns inte kvar online men det finns liknande här, och här och även här.

I öronen bar jag dessa örhängen där materialet trä fick göra ett inslag i outfiten. Dessa är gamla från Zara men liknande örhängen hittar du här, här och här.

Läderväska blev ju uteslutet eftersom skjortan redan bar det materialet så jag tittade i väskgarderoben efter andra material och som skulle passa denna bruna outfit. Valet föll på min vackra pärlväska från & other stories. Det är min absoluta favvisväska just nu och den har kommit in i lager igen. Du hittar den här!

Läderskor blev också uteslutet så istället valde jag mina bruna mockapumps från H&M. De finns här och är från premium collection. Materialet är i 100% mocka och kvalitén är toppen!

Med min nya jeansjacka från Noa Noa var outfiten klar! Et voila! Sex material i ton i ton gjorde denna outfit både snygg och cool!

Jag funderar lite på att göra fler style stories. Kanske små filmer med tips, styling osv. Har du något särskilt önskemål? Typ styla svarta skjortan tre sätt eller outfits till studenten. Ja du fattar. Kom gärna med förslag!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x