Lista: 32 punkter om fashion och livet

Inspirerad av tidningen Styleby och deras intervjusegment kommer här 32 stycken punkter om allt om fashion och livet.

STIL
Jag älskar baskläder som jag spicar upp med något festligt plagg och maffiga smycken. Jag gillar att alltid addera a bit of glamour i form av sminket, en knallig mun eller något glittrigt plagg. Min mammalediga vardagsstil är enkel i form av mjuka jeans och någon mjuk tröja i kashmir eller bomull.

FAVORITDESIGNER
Jag älskar Malene Birger och Filippa K. Deras plagg återvänder jag till om och om igen.  På en dyrare, jag drömmer om att bära denna designer-skala, har vi Tom Ford, Michael Kors och Diane von Furstenberg.
styleby1-1
Sjal från Malene Birger som jag använder varje varje dag.

VARDAGSSTIL
Sköna byxor, mjuka tröjor i härligt material, diskreta smycken och alltid håret uppsatt i hästsvans eller knut.

FESTSTIL
Klänning! Alltid klänning och gärna ett par höga statementklackar. Och ett sotat öga!

JEANS
Skinny, smala, ankelkorta och med lite högre midja är min bästa modell!

DOFT
Dolce från Dolce & Gabbana! <3styleby1-2

SKOR
Jag älskar min ormskinnsmönstrade skyhöga pumps.

VÄSKA
Min bästa vardagsväska, som jag alltid har på jobbet, är min Mulberry Bayswater. Som mammaledig är min svarta axelremsväska från Whyred en ständig följeslagare. Till lite festligare sammanhang älskar jag den här mauvefärgade lilla väskan från Filippa K i mocka och läder.

KLAR PÅ 5 MINUTER
Håret i en stram hästsvans, snygga örhängen, färgad dagkräm, rouge, mascara och läppglans. styleby1-3

SMYCKEN
Jag har mina powersmycken och statementsmycken. Mina powersmycken är de jag bär varje dag. Min förlovningsring i vitt guld med en briljant. Örhängena är nästan alltid de från Michael Kors. Armband och halsband bär jag inte till vardags. I min röda smyckesvanity har jag alla mina smycken och i en glasmonter från HM har jag placerat ut mina favvisar. Där är statementsmycken som piffar upp festoutfiten, adderar extra glamour och bara gör mig extra stark. styleby1-4

UPPSEENDEVÄCKANDE PLAGG
Jag har en hel del juveler i garderoben. En leopardmönstrad jumpsuit, glitterparkas, paljettopp och en enorm päls är bara några av mina statementplagg!

BÄSTA KÖP
Lätt min Bayswater. PPU-priset (price per use) lär snart va på minus så mycket jag använt den!styleby1-5

INSPIRATION
Bloggar, modetidningar, Net-a-porters styling är platser där jag konstant hittar plagg, outfits och looker jag inspireras av

STILTIPS
Bygg upp en basgarderob och addera sedan små festliga ting. Du kommer få så mycket mer användning av din garderob då. Och gör dig för fasen av med allt som är trasigt och för litet. Vänta inte på 5 kilos viktnedgång. Köp nya fabolous jeans istället, som du kan bära NU!

FÅR INTE NOG AV
Typ allt! Jag älskar väskor, skor och kläder. Och smycken! Och smink! Men jag handlar förnuftigt, sparar och ser alltid till att alla tråkiga utgifter blivit betalda först. No one wants to be in lyxfällan!

MEST ANVÄNT
Dör så osexigt, men svaret är mina slitna gympaskor. Som föräldraledig trampar jag verkligen flera mil i veckan och då funkar bara bra fotriktiga skor. Annars får jag hälsporre! =)styleby1-6

RESVÄSKA
Denna post får en fet tummen ner! Jag önskade jag hade ett reseset med väska, cabinbag och stor resväska i något härligt mönster och typ med mitt monogram. Man kan ju alltid drömma!

BEAUTY
When in doubt bär rött läppstift! Den ultimata glamourhöjaren!

BEAUTYTIPS
Exfoliera din hy kvinna! Och tvätta den VARJE KVÄLL och VARJE MORGON! No excuses!
styleby2-1
SENASTE KÖP
En leopardmönstrad kofta från Lindex och ett par mockaloafers från Zara (blogginlägg kommer).

NÄSTA KÖP
Jag försöker ju hålla i pengarna så att jag kan köpa en stringhylla men gudarna ska veta att jag är dödligt sugen på en ny handväska. It’s been ages!

SKULLE ALDRIG BÄRA
Magtröjor, shorts där man ser mina skinkor, för tighta plagg och stringtrosor. Tack gode gud är den tiden förbi!

SAKNAS I GARDEROBEN
Men ah, typ allt! Det känns som jag varit gravid och haft eftergraviditetskropp i hundra år nu. Jag behöver verkligen uppdatera min garderob ASAP. Jag är sugen på den perfekta LBD (little black dress), en svart pennkjol, några söta klänningar, någon partyklänning, ny handväska, ett par statement klackar och en trenchcoat.

GARDEROB ATT PLUNDRA
Stina har en garderob att dö för! Olivia Palermo också såklart! Älskar varenda tråd som någonsin varit på hennes kropp. Sen har vi alla the real housewives damernas garderober. Vilka klackar! Vilka väskor! Vilka partyklänningar!styleby3-1

TRÄNING
Mycket promenader, lite SATS och så mycket kärlek!

MUSIK
Babblarna!? Nej skoja bara! Jag lyssnar på P1 och där är det bara prat. Dunkadunka om jag powerwalkar eller springer, ballader om mitt hjärta ömmar och schlager när jag vill få pepp!

LÄSER
Pekböcker! Och allt annat! Ni vet ju att min läslust är enorm, mitt bokshoppande ännu större och min tid för läsning ytterst bristfällig.

KONST
LOVE IT! Önskar jag hade råd att köpa mer! Föreslår att fler går på lokala vernissager för där kan man hitta fin konst till ibland en billigare peng.

FAVORITPRYL I HEMMET
Min dator! Oh, how I love the internet!

UTEKVÄLL
Ha, vilket skämt! I mina drömmar så består det av restaurangbesök med David och sen någon härlig teaterföreställning!

FAVORITSTAD
LONDON BABY! och dit ska jag åka med mamma och syrran i april! wohoo!

FAVORITBUTIK
Jag älskar Åhléns city, så många bra och roliga märken. Annars är Svenssons i Lammhult, Olsson och Gerthel och Norrgavel favvisar när det kommer till inredning. Och icke att förglömma, Illum på Emporia! I stockholm älskar jag Nathalie Schuterman och Svenskt Tenn. I Malmö är Malene Birger butiken underbar. Smink köper du bäst på Sephora, Kicks och Åhléns! Hudvård köper du allra bäst på Skincity.

 

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
ISA
ISA
8 år sedan

Hihi, så rolig lista, kan inte annat än att hålla med om att gympadojjor är mest använda ”plagg” 😉

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  ISA
8 år sedan

sad but true! =)

Hanna Suleika
8 år sedan

Men hallå! Du kan inte uppmuntra till exfoliering och sen inte droppa namnet på din favvis! Tell me! <3

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Hanna Suleika
8 år sedan

haha det finns så många! men jag rekommenderar verkligen peeling padsen från elisabeth arden som jag pratade om i en av mina videos! love it!

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x