Inspiration till fem vardagsoutfits

INLÄGG INNEHÅLLER ADLINKS

På söndagar älskar jag att förbereda mina outfits för den kommande veckan. Jag tycker om den tiden att titta på de inspirationsbilder jag sparat ner och sedan plocka fram kläderna. Hitta de rätta accessoarerna, stryka skjortan och se till att allt är i ordning. På så vis går påklädningen på morgonen snabbt och jag behöver inte stressa fram en nödlösning. Jag kommer även ut ur huset i en outfit jag verkligen gillar istället för något jag bara kastade på mig som inte ger mig den power jag vill ha. Jag har gjort fem olika outfits här och hoppas de kan inspirera dig till vad du vill bära i veckan.

Jeans H&M (adlink) // stövletter H&M (adlink) // linneskjorta H&M (adlink) // väska bottega veneta

Boilersuit H&M (adlink) // magväska Prada // skor asos (adlink) // örhängen Pipol’s bazaar

ring glitter (adlink) // jacka cream ellos (adlink) // kostymbyxor ellos (adlink) // pumps Gabor

Kavajklänning Zara // halsband Zara // väska H&M (adlink)

pumps H&M (adlink) // läppstift Sisley (adlink) // klänning H&M (adlink) // örhängen glitter (adlink)

Om du har önskeinlägg när det kommer till outfits så säg bara till. Jag älskar att göra dessa inlägg där jag skapar olika slags outfits och tipsar er om att the bet of the best!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x