Davids premiär framför kameran!

Här är vi! Den kreativa duon jag så länge drömt om och denna gång fick vi båda stå modeller för skomärket Gram shoes. Egentligen ska bilderna upp på bara instagram men jag är så stolt över dem att jag ville göra ett blogginlägg om dem också.

Visst är skorna supersnygga?

Dessa bilder symboliserar så mycket för mig. De är belöningen av att våga tro på mig själv. Jag har verkligen, under en längre tid, känt att jag kommer att lyckas med detta. Att jag kommer kunna leva som influencer. Tidigare drömmar om specifika företag jag ville samarbeta med är nu något som redan hänt. Jag drömde om att kunna ta betalt en viss summa för ett samarbete och det har jag kunnat checka av. Det får mig att våga tro på att mina nya, stora drömmar, också kommer att slå in.

Titta så glada vi är på denna bild. Det är en så fin bild tycker jag. För den är så mycket oss. David är lite tillbakalutad och lugn och jag är den högljudda med den stora personligheten. Det är en av våra styrkor, att vi delar alla värderingar men är superolika i personligheten. Jag hoppas på att få göra fler samarbeten med David framför kameran för det var himla roligt.

Drömmar kan verkligen slå in om man konkretiserar dem, tänker på dem och jobbar för dem.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x