Nu finns Karl Lagerfeld hemma hos mig!

karl lagerfeld väska-1
Suck, pust och stön! Alltså my lord vad min nya väska från Karl Lagerfeld är EVERYTHING! Jag ska på bröllop i helgen och behövde en bra liten clutch (här) som förhoppningsvis kommer passa bra ihop med den klänning jag planerar att bära. Decisions decisions, men när man väl har fått till den perfekta outfiten så känner man sig amazing! När jag känner att jag fått till den perfekta outfiten känner jag mig snygg, självsäker och helt enkelt on top of the world!

Juan nu har jag fått sån otrolig klädinspiration! Jag har börjat gå på mer politikerhändelser, events och annat skoj där jag känner att den perfekta outfiten är ett måste! Jag har en hel del roliga fester, tillställningar och events framöver och då känner jag att jag måste dress the part! Såklart! Så varje kväll kollar jag mina inspirationsbilder och sen scoutar jag nätet efter ”det” klädesplagget. Som min blå spetsklänning! Den är ju everything! Ett riktigt sånt pangköp som gör mig lycklig bara jag ser den på galgen. För att inte snacka om hur jag kände mig när jag hade på mig den. I mitt huvud var jag vinnaren på valfri modetidnings bäst-kläddalista.
karl lagerfeld väska-2
Men tillbaka till clutchen! Den är lite crazy men jag gillar det. Den perfekta partyväskan som piggar upp vilken outfit som helst. Tänk dig själv en svart stram little black dress tillsammans med Louboutins och denna väska. SÅ va-va-voom! Clutchen har en medföljande smal kedja som man kan sätta fast så att det blir en axelbandsväska om man så önskar. Smart! Karl Lagerfeld, välkommen in i mitt hem och må vi stifta många fler bekantskaper i framtiden! Helst i form av valfritt från Chanel.

Och sen MÅSTE du titta in igen efter lunch för då har jag en vardagslyxig överraskning…
karl lagerfeld väska-3

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x