Mitt drömmigaste fotojobb och lyx till dig!

INLÄGG I SAMARBETE MED AGNESAMELIA
agnes amelia rabatt-1
Älskade AgnesAmelia gör så att mina och dina drömmar slår in. Samtidigt som jag kom på att jag ville göra ett presentinlägg (som du hittar här) funderade jag på vad jag själv älskar att  få och att ge bort. Svaret är givet, vardagslyx! Jag älskar att fylla mitt hem med vackra tvålar, doftljus, doftstickor och fluffiga kroppskrämer. Det är en sådan omedelbar lyxkänsla men som samtidigt är tillgänglig för alla. Om du är som jag så förstår du vad jag menar. Livet blir liksom roligare om man får titta på en lyxig handtvål, diska med ljuvligt diskmedel och spraya svalt linnevatten på sin strykning. Nu erbjuder AgnesAmelia dig hela 30% (my god) på alla tvålarna i hela sortimentet

I samarbete med AgnesAmelia fick jag möjlighet att välja ut mina favorittvålar ur sortimentet och att fota dem. Själva produktfotograferingen var en ren dröm. Det var så roligt att jobba med backdrops, rekvisita och skapa en miljö som passade varje unik tvål. Tvålen här ovan är från Poggio All’Olmo och är en lyxig handtvål med doft av italiensk jasmin, bergamott, sandelträ och mysk. Vi snackar Toscana i en flaska! Nu kollar vi in de andra!
agnes amelia rabatt-2
Här ser du avskalad dansk lyx när den är som bäst. Märket Meraki gör naturliga produkter fria från sånt uschligt som man inte vill ha i sina produkter, typ silikoner, parabener och sånt. Den här, Linen Dew, är min favorit då den har en fräsch mintig doft. Den perfekta doften för att duscha av sig sommarsvett och bli pigg och uppfriskad i ett kick.
agnes amelia rabatt-3
Victor Vaissier erbjuder otroligt prisvärda produkter utan att för den sakens skull offra doft, kvalité eller lyxkänsla. Alla produkterna är topnotch både i lukt samt i estetisk utformning. Jag älskar dem alla men Nénuphar, med en blommig doft av rosa näckros, är min favorit.
agnes amelia rabatt-4
Guldklimpen i högen, och min absoluta favorit är La Cascia från Poggio All’Olmo. Den är så otroligt vacker att titta på och värdig vilket lyxhotell som helst. Sekunden efter att jag fotat klart hamnade den här tvålen i mitt badrum och nu känns det som att vårt lilla badrum är Grand hotell upphöjt till 100. Doften är den ultimata lyxdoften med lite mer komplicerade noter av cypress, lavendel, rökelse, cederträ och patchouli. Åh, jag vill tvätta händerna hela tiden och känna mig väldigt Greta Garbo.

Nu erbjuder AgnesAmelia som sagt dig hela 30%  på alla tvålarna i hela sortimentet. Du hittar alla tvålar här. Till dig själv eller någon annan, nu är tillfället att hitta den perfekta tvålen som kommer göra dig till Greta Garbo oavsett om du tvättar händerna i en skrubb eller på Grand hotell och oavsett om du äter oxfilé eller falukorv. Uppge koden Frida30 så dras rabatten i kassan. Erbjudandet gäller hela juni månad ut. Happy shopping mina älsklingar!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
B I
B I
6 år sedan

Så snyggt jobbat!!!!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  B I
6 år sedan

tack!!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x