Veckonytt #4

Tjohoo time to wake up and smell the coffee!
Ny vecka och denna omgång av veckonytt är fullmatad. Jag har hittat så mycket underbara, fab, snygga och inspirerande tips att dela med er. Nu kör vi!
soft goat filt

Nu är jag all about höstmys deluxe och dessa kashmirfiltar från Soft goat verkar så härliga. Tänk att efter barnet är nattat, svepa in sig i filten, med en god kopp te och en riktigt härlig bok. Tända ljus överallt, jazz på svag volym och varma fårtofflor på fötterna. Ah, tårna krullar sig på mig av härligheten.
burn_low_res_57ef7e6c2a6b2264762c72cb
Frida, som driver världens bästa inredningsblogg Trendenser, tipsade om dessa doftljus. De görs av Burn Cancer till förmån för Ung Cancers arbete. Då även min släkt blivit drabbade av cancern och vad den gör mot en människa blir jag väldigt berörd av budskapet. Årens doft är Magnolia, Juicy Peach och Grapefrukt Vanilla. De passar även in min höstmyspsykos som drabbat mig för tillfället.
veckonytt2 veckonytt
Jag har kommit tillbaka till fokus på kläder. Jag tycker det är så kul igen! Därför blir jag galen av avund på denna garderob. Detta är bloggaren Pink Peonies galet inspirerande garderob. Tänk att gå in där varje morgon! Äh, what the heck, jag hade sovit där inne, ätit min frukost och levt där inne. VILKEN DRÖM!
DSC_4128-copy
Stilmässigt finns det ingen som inspirerar mig lika mycket just nu som bloggaren 9 to 5 chic. Jag vill verkligen göra copy/paste på prick varje outfit. Jag råder dig att scrolla igenom hela hennes blogg för hennes stil är magnifik!
atilio
Fina Sandra skriver om hur det är att ha nått ett årsmål. Otroligt inspirerande!
sammet
Jag är besatt av den senaste sammetstrenden i både mode och inredning. Kolla igenom den här länken för massa härliga inredningsbilder!

Trailern för filmen där Natalie Portman spelar Jackie Kennedy! Alltså, mååååååste se den!!

Trailern för den nya serien ”the collection” som börjar på SVT i höst. Älsklingar, vi bara måste se denna serie! Kollektiv modehysteri här på bloggen snart med andra ord!

Det var denna omgång veckonytt och om jag får säga det själv, ett himla härligt svep!
Ha nu en riktigt fin start på din vecka!

 

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x