Bästa pamperingprodukterna

bästa pamperingprodukterna-1
Var det inte hemskt länge sedan vi pratade om hudvård? Jag tycker det! Jag sitter här på tåget till Stockholm och har packat min necessär med bashudvården, det jag behöver på en daglig basis. Den hudvård som är lite mer hardcore brukar jag köra någon dag mitt i veckan och självklart på söndagar. Den ultimata hemma-spa-dagen.

De fyra produkterna på bilden är mina bästa pamperingprodukter just nu. Detta av två anledningar. För det första är det sjukt lyxiga och härliga att använda och för det andra, det viktigaste, så ger de riktigt bra resultat.

CLARINS LIP OIL (här) är en mjukgörande läppolja som jag alltid använder innan jag går och lägger mig. Vilket egentligen är synd för det ger så glansigt put att man borde visa upp det även dagtid. Men anledningen till att jag alltid smörjer mina läppar på kvällen är för att fnasiga läppar skulle vara döden morgonen efter om jag bestämde mig för knallift läppstift. Det gäller att vara proaktiv vänner!

PIXI OVERNIGHT GLOW SERUM (här) är en ny bekantskap för mig och jag ÄLSKAR den. Den innehåller 10% glykolsyra (min bästa syra) och har en milt exfolierande effekt. Alltså glow in bottle med andra ord. Du vaknar med glow glow glow och hudens olika problem är markant förminskade! Denna använder jag typ 3-4 gånger i veckan.

EXUVIANCE TRIPLE MICRODERMABRASION FACE POLISH (här) är en trogen tjänare! En peelande mask som jag använder 2 gånger i veckan. Du masserar försiktigt in den över ansiktet och låter den sedan verka några minuter. Följ alltid upp med en annan mask efter att du peelat, då får du ut det mesta av din andra mask. Personligen vill jag alltid slafsa på ett megatjockt lager återfuktande mask efter denna från Exuviance.

GLAM GLOW SUPERMUD CLEARING TREATMENT (här) är en ny bekantskap för mig. Jag har varit sugen på glam glow olika masker länge och sist jag hade en rabattkupong hos Kicks gjorde jag slag i saken. Denna mask är FANTASTISK! Det är en lermask och jag stryker på ett tunt lager efter jag duschat, när porerna är som mest öppna. Sen låter jag den verka tills den är helt torr. Första gången jag använde denna, och följde upp med Pixiserumet var jag i chock över resultatet på morgonen när jag vaknade. Vid denna period, det var vid vår flytt, hade min acne ballat ur totalt men supermudmasken tillsammans med pixiserumet tog bort typ 80% av mina finnar, rodnader, torra partier osv. Dessa två tillsammans är rena Askungeprodukterna. Jag kommer nu slaviskt göra denna rutin två-tre gånger i veckan och ser fram emot perfekt hy på min bröllopsdag.

Nu ska jag återgå till min tågresa, svara på era kommentarer, läsa min bok, njuta av tystnaden och min egentid och förbereda lite andra blogginlägg.

Kram! Och ha en riktigt trevlig helg mina vänner!

 

 

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

29 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Sara
6 år sedan

Bra tips 🙂

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Sara
6 år sedan

<3

Dixi Wonderland
6 år sedan

Bra tips 😀

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Dixi Wonderland
6 år sedan

<3

Mathilda Hellqvist Fjällman
6 år sedan

Så bra tips!!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Mathilda Hellqvist Fjällman
6 år sedan

men eller hur!? älskar dem!

Matilda Berlin
6 år sedan

Men åhh vilka bra tips!! <3

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Matilda Berlin
6 år sedan

<3

Kattis
6 år sedan

Härliga tips! Hoppas resten av tågresan gick bra!☺
sv: Helt rätt! Blev det någon grekisk mat lagad då?

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Kattis
6 år sedan

Det blev ingen grekisk mat! Det blev tidsbrist och köttfärssås från frysen! 😉

Julia HellgreenWikström
6 år sedan

Bra tips!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Julia HellgreenWikström
6 år sedan

<3

Louise
6 år sedan

Skönt när man hittat produkter som passar en själv! Själv är jag helt besatt av märket esse som fått min hus helt underbar! 😀

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Louise
6 år sedan

jag har aldrig testat Esse men är så sugen! är det någon produkt de rekommenderar särskilt mycket?

Louise
6 år sedan

Hud * såklart 😂

Elin
6 år sedan

Så bra tips!<3

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Elin
6 år sedan

<3

Linda
6 år sedan

Bra tips <33

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Linda
6 år sedan

<3

Hanna
6 år sedan

Vilka bra tips!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Hanna
6 år sedan

<3

Josefine
Josefine
6 år sedan

Älskar dina hudvårdsinlägg! Läppoljan har jag jämt i väskan och dina tips om masker ska jag ta till mig: har mycket finnar just nu och är samtidigt torr på ytan så behöver bra produkter. Så härligt att skämma bort sig med ytligheter när man är lite nere. Kram!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Josefine
6 år sedan

men ja du måste testa och sen återkomma till mig med vad du tyckte! ELler hur läppoljan divine!!! Älskar den! (och estrid med. gud vad hon roffar åt sig den när hon kan).

Bella
6 år sedan

Bra tips!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Bella
6 år sedan

<3

Amanda
6 år sedan

Så kul med tips!<3

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Amanda
6 år sedan

visst är det! har du några skönhetsfavoriter?

Sandra
6 år sedan

Sånt roligt inlägg 😀 tack för tipsen!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Sandra
6 år sedan

<3 tack själv gulle!

29
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x